CEM BOSCH CAR SERVİCE


Merkez Mah. Salih Paşa Cad. No:6

Telefon1: 0212 616 40 66

Telefon2: 0212 616 55 66

Fax: 0212 616 22 17

Web: www.cemboschcarservice.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Cem Turizm Taşımacılık Gıda Temizlik Hizmet Dağıtım Pazarlama Sanayi ve Limited Şirketi 10.05.1999 yılında bugün şirketimizin Genel Müdürü olan Ali Rıza BAŞ ve kardeşi Resul BAŞ tarafından Limited Şirketi olarak kurulmuştur. 01.10.2012 tarihi itibari ile nevi (meşgale) değişikliğine gidilerek bugünkü unvan altında Sürücülü Sürücüsüz Araç Kiralama, Personel Öğrenci Taşımacılığı, Oto Tamir Bakım, Yedek Parça satışı konularında çalışmalarına devam etmektedir.
Firmamız 2012 yılı başlarında Rami Otomotiv Oto Servis Dış Tic. Ltd. Şti.ni bünyesine katmış daha sonra 2012 Ekim ayında unvanını değiştirerek Cem Turizm Taşımacılık Gıda Temizlik Hizmetleri Dağıtım Pazarlama Sanayi ve Limited Şirketi adı altında her türlü araca tamir bakım servis olarak da hizmet vermektedir.
Firmamız 1500 m2 kapalı alan Oto Tamir Bakım ve Yedek Parça Servisine sahiptir. Birçok kamu kurumu ve seçkin özel şirketlerin Oto Tamir Bakım işlerini başarı ile yapmaktadır. Bu çalışmalarını şirket İstanbul Merkezine bağlı iki şube ve Kocaeli Merkezinde bir şube olmak üzere eğitimli ve deneyimli kadromuzla halen devam ettirmekte olup, sektöründe kendine saygın bir yer edinmiştir.
Firmamız yetkili Bosch Car Service olup TSE 12047 hizmet yeterlilik belgesine sahiptir. Her marka araca 1000 m2 kapalı alanda arıza tespiti, fren testi, egzoz emisyon ölçümü, motor-mekanik, rot-balans ayarı, elektrik-elektronik, klima kontrol ve klima gazı dolumu, 500 m2 kapalı alanda ise kaporta-boya hizmetlerini veren servisimiz, ayrıca araçlarınızın olası arızalanması durumunda 7/24 acil yol yardımı hizmetlerini de vermektedir.
Bu bağlamda hasarlı araçların kasko ve trafik dosyalarını açıp, sigorta şirketleri ve eksperler ile hasarlı araçların ekspertizini yaparak dosya takibi, kaporta boya ve motor mekanik tamirlerini tamamlar. Yine eksperle birlikte dosyanın takibi ve kapatılması konusunda çalışmalarını tamamlayarak, hasarlı araçlarınızın en kısa sürede tamiratını bitirerek sorunsuz olarak teslimatını sağlar.


Ürün ve Hizmetler

Her marka araca tampondan-tampona BOSCH CAR SERVİCE güvencesi ile Motor-Mekanik, Elektrik-Elektronik, Rot-Balans, Kaporta-Boya, Hasar takip işleri

#OTO TAMİR BAKIM #ARABA TAMİR BAKIM # # #


Benzer Firmalar