Anasayfa » Kurye » Muhtelif hizmetler » İSTANBUL Kurye » EXPRESKURYE.ŞTİ

EXPRESKURYE.ŞTİ


perpa tic. merk. kat 7

Telefon1: 0212 650 81 09

Telefon2: 0212 419 50 77

Fax: 0212 419 50 77

Web: www.expreskurye.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Expres Moto Kurye Hizmetleri 0212 650 81 09

İSTANBUL EXPRES motorlu kurye hizmetleri

AVRUPA YAKASI :0212 650 81 09

ANADOLU YAKASI:0216 661 5 777

DİREKT OPERASYON: 0531 282 06 16



Kurulduğu 2003 yılından beri taşımacılık sektörünün hız,güvenlik ve tecrübe isteyen kollarında (moto kurye,kargo,toplu dağıtım) hizmet veren expre Kurye.İstanbul\`un iki yakasında ki şubelerine,Ankara,İzmir,Bursa ve Antalya şubelerinide ekleyerek dağıtım ağını genişletmeye devam ediyor.Alanında uzman,güvenilir,güleryüzlü,müşteri odaklı ve tecrübeli kurye personeliyle Türkiye\`nin tamamına yayılmış bir ağ üzerinden, hızlı ve güvenilir bir şekilde gönderi yapabilirsiniz.



Misyonumuz, gerek ülke içinde gerek uluslararası platformlarda edindiğimiz bilgi,birikim ve tecrübe ile kurumsal ve profesyonel firmalardan ,bireysel gönderecilere kadar geniş bir kesime,acil gönderilerinde ve mailing projelerinde daha efektif bir şekilde, kaliteli iş gücümüzle hızlı, güvenilir,güleryüzlü ve elit bir hizmet vermektir. expre Kurye hizmet verdiği her alanda daima en iyi olmak prensibindedir.expreskurye ailesinde görev alan tüm personelimiz, kurumsal hedeflerimize giden yolda, yetenek ve vizyonlarına güvenilebilir aydın kişiler arasından dikkatle seçilmiştir.Kişisel ve kurumsal eğitimleri tamamlanarak firmamız bünyesine katılmışlardır.



EXPRES Kurye\`yi nerelerde kullanabilirsiniz.
Gün içinde,akşam ve hafta sonlarında,İstanbul\`u yaşanmaz ve tahammül edilmez hale getiren,trafiğin keşmekeşliğinde boğuşmamanız ,gönderinizin zamanında,güvenle istediğiniz adrese ulaşmasını sağlamak için moto kurye\`yi tercih etmelisiniz.

EXPRES KURYE SADECE İŞ HAYATINDA DEĞİL!!!!!

Motokurye\`ye sadece iş hayatında değil,günlük yaşamın her alanında ihtiyacınız olur. Nasıl mı? Size her gün yaşadığımız ve yaşadığınız olaylardan birkaç örnek....

*Anne-babanıza,sevgilinize,eşinize,dostunuza,doğrudan ulaşmasını istediğiniz sürpriz veya özel bir gönderiniz var.Ancak kim tarafından gönderildiğinin bilinmesini istemiyorsunuz, hediyenizi ulaştıracak kadar vaktiniz yok,göndereceğiniz kişinin bulunduğu yer size çok uzak Ne yapabilirsiniz?

*Uçak biletinizi yada pasaportunuzu unuttunuz.Ne yapabilirsiniz? Hemen bizi arayınız.

*Milyarlık bir telefon görüşmesi yapmanız gerekiyor,ancak cep telefonunuzu yada telefon rehberinizi unuttunuz..O an için çok yoğunsunuz, bulunduğunuz yerden ayrılamıyorsunuz.Ne yapabilirsiniz.?

*Yurtdışında yada şehir dışındasınız,bir adresten,diğer bir adrese bir gönderi gitmesi gerekiyor.Ne yapabilirsiniz?

*Aracınızla seyir halindeyken,bir anda yakıtınız bitti.Ne yapabilirsiniz?

*Hastanedesiniz,hastanızın yanından ayrılamıyorsunuz,ama tahlil,kan,ilaç,sağlık karnesi ve kimliklerin gidip gelmesi gerekiyor.Ne yapabilirsiniz?

*Herhangi bir mağaza,restoran,eczane,otel veya hastanede nakit paranız yetmedi. Bir dostunuzdan para istediniz,ama ne siz nede dostunuz yerinden ayrılamıyor. Ne yapabilirsiniz?

*Evinizin yada otomobilinizin anahtarını


Ürün ve Hizmetler


MOTO KURYE
MOTORLU KURYE HİZMETİ Motorlu Kurye Hizmeti, İstanbul il sınırları içerisinde herhangi bir adresten herhangi bir adrese,kurye ile nokta teslimatı yapılmasını kapsamaktadır. Bu sistemacil durumlarda kullandığınız bir kurye yöntemi olup gönderileriniz olduğunda bizi aramanızla başlayan bir serüvendir. EKSPRES KURYE Ekspres kurye ile ulaştırılmasını istediğiniz emtialarınızı en hızlı şekilde belirttiğiniz adrese teslim etmek amacıyla sizlere sunulan kurye seçeneğidir. Normal gönderi Ücreti
MOTORLU KURYE HİZMETİMotorlu Kurye Hizmeti, İstanbul il sınırları içerisinde herhangi bir adresten herhangi bir adrese, kurye ile nokta teslimatı yapılmasını kapsamaktadır. Bu sistemacil durumlarda kullandığınız bir kurye yöntemi olup gönderileriniz olduğunda bizi aramanızla başlayan bir serüvendir.EKSPRES KURYEEkspres kurye ile ulaştırılmasını istediğiniz emtialarınızı en hızlı şekilde belirttiğiniz adrese teslim etmek amacıyla sizlere sunulan kurye seçeneğidir. Normal gönderi Ücretinin 2 iki katıdır.ARABALI KURYEKuryelerimizin motorsikleri ile taşıyamadıkları boyutlardaki paket, koli ve benzeri emtiaların otomobil ile ulaştırılması hizmetidir. motorlu kurye fıyatının 4 dört katıdır.YAYA KURYEYaya kuryelerimiz ile ulaştırılmasını, bölgesel dağıtılmasını istediğiniz davetiye, zarf vb.emtialarınızın belirtmiş olduğunuz adreslere ulaştırılması hizmetidir.GECE KURYEAkşam saat 18:00\`den sonra istemiş olduğunuz kurye hizmeti, gece kurye hizmeti olarak tanımlanır.Böylece ulaştırılmasını istemiş olduğunuz teslimatınız gece kuryeseçeneğimiz ile akşam istediğiniz saatde belirtmiş olduğunuz adrese teslim edilir.gece kuryesi cağırmak için >>tıklayınKİRALIK KURYEYoğun ve yüksek maliyetli kurye gönderileriniz mi var Moto Kurye size külfet olan gönderi maliyetlerinizi düşürüyor.Kuryemiz, sizin için çalışan bir personele dönüşüyor, zamanı sizin için değerlendirip kaybedilemez bir fırsata dönüştürüyor.Haftalık, Aylık ve yıllık kurye kiralama hizmetimiz ile ilgili detaylı bilgi için0216 661 5 777 numaralı telefonumuzdan bize ulaşmanız yeterli.

#kurye #moto kurye #motor kurye #motorlu kurye #acil kurye


Benzer Firmalar

  • Kuryemobil Kuryecilik Hiz
    kurye acil kurye express kurye motorlu kurye moto ..

  • Kuryemobil
    kurye moto kurye express kurye istanbulmoto kurye ..

  • Express Ileti
    kurye moto kurye hızlı gönderi..

  • Caglanur Dagitim
    kuryekapıda ödeme sanal alışveriş çağrı merkezi ..

  • Yildirim Kurye
    kurye, motokurye, yayakurye, motorlukurye, arabalı..

  • Kuryeman
    kurye, ankara, ankara kurye, kurye ankara, broşür d..

  • Motorlu Kurye
    Firmamızdan toplu gönderiler için fiyat teklifi al..

  • Motorlu Kurye
    motorlu kurye, moto kurye, kurye, acil kurye, hızl..

  • Atlas Kurye
    fatura dağıtımı, kapıda ödemeli ürün dağıtımı, dav..

  • Mfm Kurye
    paket servis elemanı , paket servis motoru..