Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » SAMSUN İnşaat malzemeleri » DEKO SAMSUN YAPI MALZ.LTD.ŞTİ.

DEKO SAMSUN YAPI MALZ.LTD.ŞTİ.


yeni mahalle,atatürk bulvarı no:49 atakum

Telefon1: +905339391162

Telefon2: +903624377765

Fax: +903624377718

Web: www.dekosamsun.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2007 yılında DEKO SAMSUN YAPI ünvanıylaHekimYapi Orta Karadeniz Bölge Bayiliğini alan firmamız aynı zamanda Hekimyapıfibercement levhaları ebatlayıp şekillendirmiştir. Binada Dış cephede kullanılmak üzere mükkemel bütünleyici elemanlar yapmıştır.Bunlardan bazılarını şöyle adlandırdık;Lata, Köşe Latası, çeşitli ebatlarda söve, kat silmeleri ve fugalı kaplama elemanlarıdır.Yapı mantolama elemanları üretiminde faaliyet göstermeye başlayan firmamız bu konuda deneyimli çalışanlarıyla kaliteye önem vermektedir. Şuan Samsun hekimyapı Yetkili Bayiliği yapan firmamız geniş bir pazar yelpazesine hitap ediyor ve her geçen gün kendini yenileyen ve geliştiren anlayışıyla bu yelpazeyi biraz daha genişletmiş, ürünlerini sergilediği mükemmel bir teşhir alanında bu pazarda Deko Samsun Yapı adıyla markalaşmıştır.Sektöründe lider firma durumunda olan Hekimyapı firmasını başarıyla temsil eden DEKO SAMSUN YAPI üretim ve satış faaliyetlerini sürdürdüğü ve merkez Showroom\`un bulunduğu; YENİ MAHALLE, ATATÜRK BULVARI, LUKOIL YANI NO:49 ATAKUM / SAMSUN adresinde sizleride misafir etmekten mutluluk duyar.

Kurucu Üye

05.03.1977 yılında Samsun\`da doğan kurucu üyemiz Ahmet Türkdönmez Sakarya İlkokulu,Ar Koleji ve Lisesini bitirdikten sonra öğrenim hayatına İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünü başarıyla tamamlayarak ticari hayatına ilk Tuğra Dokuma A.Ş.\`de başlamıştır. 3 yıl bu firmada ihracat bölümünde çalıştıktan sonra askerlik görevi için Ankara\`ya gitmek durumunda kalmıştır. Samsun\`da 11.11.2007\`de Sadık Bariboğlu ile ortak dış cephe ve Mantolama işine Hekimyapı Orta Karadeniz Bölge Bayiliği yapmışlardır. Şuan hala Deko Samsun Yapı Ltd.\`nin sahibi olarak görevini başarıyla sürdürmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Hekimboard Fibercemet
HEKİMBOARD’UN AVANTAJLARI NELERDİR? • Tamamen doğal maddelerden üretilmekte olup çevre, doğa ve insan dostudur. • Yapısında insan sağlığına zararlı hiçbir madde bulunmaz. • Fazla bakım gerektirmez. • Ağaçlara karşı zararlı olan hiçbir haşereden etkilenmez, haşere barındırmaz. • Nemli iklimlerde güvenle kullanılabilir, sudan etkilenme değeri çok düşüktür (24 saat suda bekletildiğinde azami 0,5 mm /m). • Yanmaz, erimez (EN 13501-1’e göre A1 Sınıfı Yanmaz yapı malzemesi). • Yapısındaki çim
hekimboard, hekimpanel, hekimpor, Prefabrik Yapı

#dış cephe kaplama #fibercement # # #


Benzer Firmalar