Anasayfa » Ajanslar » Organizasyon » İZMİR Ajanslar » Elite Plus Model Ajans

Elite Plus Model Ajans


Vali Kazım Dirik Cad. Yeni Han No:3 404 Pasaport Alsancak

Telefon1: 0232 999 83 58

Telefon2:

Fax:

Web: www.eliteplusajans.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2005 yılında deneyimli, yaratıcı ve amatör ruha sahip uzman kadrosuyla kurulan ELİTE PLUS MODEL AJANS; 7. yılında da başlangıçta kendine ilke edindiği hızlı ve hatasız aynı zamanda yaratıcı hizmet, koşulsuz müşteri memnuniyeti ve sunduğu hizmeti doğru fiyatlama anlayışından taviz vermeden sektöründeki öncülüğüne devam etmektedir.
Tamamen kurumsal yapılanma ile hizmet veren ELİTE PLUS MODEL AJANS; ekip ruhunu benimseyerek, şahıslarla özdeşleşmeden, bir ismin arkasında kalmak, onların referanslarıyla markalaşmak yerine kendi markasını yaratmış ve bu sektörde bir ilke imza atmıştır.

Türkiye\`nin en seçkin reklam, prodüksiyon ve tekstil şirketlerine hizmet veren ELİTE PLUS MODEL AJANS; reklam filmleri, diziler, tv programları ve tanıtım filmleri gibi prodüksiyonlara manken, fotomodel, oyuncu, hostes vb gibi yetenekleri temin etmektedir. Defile, ekspozisyon, açılış vb. gibi medyada geniş yer bulan organizasyonlara da imza atan ELİTE PLUS MODEL AJANS tanınmış birçok markanın sezon kataloglarının çekiminden baskısına kadar olan süreci profesyonelce yönetmektedir. Ayrıca Türkiye\`nin önde gelen birçok model ajansı ile kontak halinde olan ELİTE PLUS MODEL AJANS direct booking models ve model management alanlarında da kendisinden söz ettirmektedir.

2.000\` i aşkın aktif kadrosu bulunan ELİTE PLUS MODEL AJANS çalışmadığı veya verim alamadığı hiçbir model veya yeteneği kataloğunda tutmamakla birlikte aktif kadrosunun görsellerini sürekli güncelleyerek müşterilerine yeteneklerin en güncel video ve resimlerini sunmaktadır. ELİTE PLUS MODEL AJANS kadrosunu oluştururken gelen binlerce başvuruları titizlikle eleyerek; iş disiplini yüksek, profesyonel veya profesyonel olma yolunda ilerleyen, bu sektörde kariyer yapmak isteyen kişileri ayrıştırmakta, bu da ELİTE PLUS MODEL AJANS kadrosunun kalitesini artırmaktadır.

ELİTE PLUS MODEL AJANS insan kaynağını bünyesinde tutmak için \


Ürün ve Hizmetler

Moda Organizasyonları
Çocuk Model
Fuar Modeli&Hostesi
Koreografik Defile Modeli
Mayo ve İç Giyim Modeli
Prova Modeli
Ürün Tanıtım ve Lansman Modeli
Yabancı Model
Katalog Modeli
Stand Hostesi

Konser Organizasyonları
Bilet Satış Noktaları
Organizasyon Saha Ekibi
Organizasyon Bilet Satış Ekibi
Sahne, Podyum, Ses&Işık Temini
Yerli&Yabancı Sanatcı, Dj
Mekan Temini

Reklam Organizasyonları
Sosyal Medya Reklam Danışmanlıgı(Facebook, Twiteer)
Matbaa(Afiş, Kırlangıç, Ayaklı Pano, Branda)
Grafik İşleri

#Model Ajans #Organizasyon Ajansı # # #


Benzer Firmalar