Anasayfa » Temizlik firmaları » Muhtelif hizmetler » VAN Temizlik firmaları » DÖRTMEVSİM TEMİZLİK YEMEK BİLİŞİM TURİZM İTH.İHR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

DÖRTMEVSİM TEMİZLİK YEMEK BİLİŞİM TURİZM İTH.İHR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


K.K.BEKİR CAD.UĞUR.SOK. ÖZLEM İŞ MERKEZİ KAT.5 NO:11/1

Telefon1: 0 542 440 89 75

Telefon2: 0 432 215 05 99

Fax: 0 432 215 05 99

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

DÖRTMEVSİM TEMİZLİK 1999 Yılından bu yana müşteri memnuniyetini ve güvenirliğini en üst seviyede tutarak gelişimini büyüyerek sürdürmektedir. İhtisaslaşmanın hizmet kalitesini artırdığı gerçeğinden yola çıkarak hizmet veren DÖRTMEVSİM Temizlik, alanında "en iyi olmak" ve "en iyi kalmak" amacıyla çalışmalarını sizlerden aldığı güçle sürdürmektedir.
Hizmet Sunduğu Bölgeler
Ev Temizliği, Boş Ev Temizliği, İnşaat Sonrası Ev Temizliği genel olarak toplumumuzda her insanın yaşadığı ve ikametgâh ettiği bir mekânın temizliğini kapsamaktadır. Böylesine önemli ve özel mekânlarınız da temizlik ihtiyacı duyduğunuzda sıradan kişiler. Veya rasgele bir temizlik şirketi ne temizlik yaptırmak çok doğru bir seçim olmayacaktır. Ev Temizliği, yapmak, evinizi Detaylı temizlemek herkesin yapacağı bir iş değildir Temizlik için profesyonel temizliğin tek adı…………….
Sunduğu Hizmetler
+ Ev ve Ofis Temizliği
+ İnşaat Sonrası Temizlik
+ Dış Cephe, Cam Temizliği
+ Gemi, Yat Temizliği
+ Endüstriyel Temizlik
+ Yangın Sonrası Temizlik
+ Su Baskını Sonrası Temizlik
+ Haşere ve Böcek İlaçlama
+ Kamu ve Özel Kurumlara Elaman Temini
+ Genel Temizlik
+ Baca Temizliği
+ Diğer Temizlik Hizmetleri
+ Evlere Gündelikçi Personel
+ Evlere Temizlikçi Bayan
Firma Profili
DÖRTMEVSİM Temizlik 1999 yılından bu yana müşteri memnuniyetini ve güvenirliğini en üst seviyede tutarak gelişimini büyüyerek sürdürmektedir. İhtisaslaşmanın hizmet kalitesini artırdığı gerçeğinden yola çıkarak hizmet veren DÖRTMEVSİM Temizlik, alanında \


Ürün ve Hizmetler

Hizmet Sunduğu BölgelerEv Temizliği, Boş Ev Temizliği, İnşaat Sonrası Ev Temizliği genel olarak toplumumuzda her insanın yaşadığı ve ikametgâh ettiği bir mekânın temizliğini kapsamaktadır. Böylesine önemli ve özel mekânlarınız da temizlik ihtiyacı duyduğunuzda sıradan kişiler. Veya rasgele bir temizlik şirketi ne temizlik yaptırmak çok doğru bir seçim olmayacaktır. Ev Temizliği, yapmak, evinizi Detaylı temizlemek herkesin yapacağı bir iş değildir Temizlik için profesyonel temizliğin tek adı…………….Sunduğu Hizmetler+ Ev ve Ofis Temizliği+ İnşaat Sonrası Temizlik+ Dış Cephe, Cam Temizliği+ Gemi, Yat Temizliği+ Endüstriyel Temizlik+ Yangın Sonrası Temizlik+ Su Baskını Sonrası Temizlik+ Haşere ve Böcek İlaçlama+ Kamu ve Özel Kurumlara Elaman Temini+ Genel Temizlik+ Baca Temizliği+ Diğer Temizlik Hizmetleri+ Evlere Gündelikçi Personel+ Evlere Temizlikçi BayanFirma ProfiliTek Star Temizlik 1995 yılından bu yana müşteri memnuniyetini ve güvenirliğini en üst seviyede tutarak gelişimini büyüyerek sürdürmektedir. İhtisaslaşmanın hizmet kalitesini artırdığı gerçeğinden yola çıkarak hizmet veren Tek Star Temizlik, alanında \

#TEMİZLİK YEMEK #BİLİŞİM TURİZM #TAŞIMACILIK NAKLİYE #DANIŞMANLIK ORGANİZASYON #İTH. İHR.


Benzer Firmalar