Anasayfa » Mimarlık » İSTANBUL Mimarlık » BCG-Baucon Mimarlık Planlama ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.

BCG-Baucon Mimarlık Planlama ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.


Kızkalesi sok. Çetin cad. Şerifali mah. No:1 Kat:11 Ümraniye/İstanbul

Telefon1: 0216 470 99 00

Telefon2:

Fax: 0216 470 08 71

Web: www.bcg-baucon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BCG – BAUCON GERMANY
15 yıldır 100’den fazla hastaneye anahtar teslim çözüm sunmuş ACENDIS firması ile geniş bir yelpazeye çözüm üreten uygulama firması BCG-Baucon Germany çatısı altında 2007 yılında Türkiye’deki birimlerini kuran firmamız, görsel, yapısal, işlevsel çözümleri ile inşaat sektöründe hizmet vermektedir. 25 yıldır planlama, uygulama ve danışmanlık hizmeti veren kurucu ortaklarımız, inşaat sektöründe de tecrübelerini paylaşmak için bir araya gelmişlerdir.

Hedefimiz
Türkiye’de hızla gelişmiş olan sağlık sektörünün başarılarını sınırlarımız ötesine taşımada önemli görevler üslenmiş ekibimizi, inşaat sektöründe de desteklemek üzere yapılanmış olan şirketimiz, yurtiçi ve yurtdışında anahtar teslim proje üretme hedefindedir.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hizmetler
Planlama
Planlama yaparken hedefimiz ihtiyaca, mevzuatlarına ve zorunluluklarına uygun hijyen ve pratiğin ön planda olduğu işlevsel çözümler, görsel, estetik, fonksiyonel alternatifler sunmak ve üretmek, özellikle sağlık sektörü uygulamalarında sübjektif yaklaşımlar yerine, denenmiş, onay görmüş, tüm taraflar tarafından benimsenmiş önerilerde bulunmaktır. Eksper, özellikle sağlık yatırımlarının
 Yer seçimi
 Kapasite planlaması
 Altyapı ihtiyaçları
 İşlevsel Planlaması
 Uygulama Danışmanlığı
 Malzeme Danışmanlığı
 Estetik ve Görsel Planlama
konularında uzman kadroyu bir araya getirmiştir.

Finansman
Optimum medikal yerleşimi sağlayacak mekanların değişen teknolojilere cevap verecek altyapının esnek planlama sayesinde gerçekleşeceğinin bilincinde olup yatırımlara ekonomik, pratik çözümler sunarken proje finansmanı konusunda da çok sayıda gerçekleşmiş tecrübemizi paylaşmaya hazırız.

Uygulama
Almanya’da ve Türkiye’de edindiğimiz uygulama deneyimimiz ve yetişmiş tecrübeli kadromuz ile yüksek kaliteli ürünler ve çözümler sunan firmamız, özellikli yapılarınıza değer katmayı ilke edinerek, her projenin kendi ihtiyaçları doğrultusunda hareket etmektedir.
Sağlık, turizm, konut, fuar ve perakende sektöründe tüm uygulamalarımızda müşteri memnuniyetini %100 kazanmış olmaktan gurur duymaktayız.


Ürün ve Hizmetler


Ataşehir Boyacı 0 216 470 99 00
Detaylı bilgi ve ücretsiz keşif için: 0216 470 99 00 Bcg-Baucon Germany, Alman Brillux boyaları ile evinizi boyuyor… Avrupa çevre ve sağlık sertifikalarına sahip ve TÜV tarafından sürekli denetlenen ürünlerimiz; -% 100 Doğa Dostu -% 100 Sağlık Uyumlu -% 100 Silinebilir -% 100 kokusuzdur Geniş ürün yelpazemizin yanında sonsuz renk olanağı sunuyoruz. Ataşehir ve çevresinde tüm daire iş yeri okul gibi mekanlar için hizmet veriyor, keşif ve metraj çalışması yaparak en uygun fiatı sunuy
İnşaat ince işler taşeronluğu; duvar, sıva, alçıpan, boya.
Ahşap, metal, dekoratif, inşaat iç ve dış cephe boyaları.

#dekorasyon tadilat #izolasyon mantolama #boya #alçıpan #taşeron


Benzer Firmalar