İLETİM ELEKTİK ELEKTRONİKLTD


yalı mahallesi,deniz sokak

Telefon1: 0216-3662489

Telefon2:

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İletim Elektrik Elektronik ve Kontrol Sistemleri San.Tic.Ltd. Şti. 1995 yılında elektronik güvenlik ürünleri ithalat, servis ve proje-montaj konularında hizmet vermek üzere kurulmuştur. Ana faaliyet konularını Hırsız Alarm Sistemleri , CCTV Kamera Sistemleri, Yangın Alarm Sistemleri, Oto Alarm Sistemleri, Merkezi Kilit Sistemleri, Dijital Kayıt ve Görüntü Transfer Sistemleri, Park Sensörleri, Access Kontrol Sistemleri, Bariyer, Yana Kayar Kapı ve Otomatik Panjur Sistemleri oluşturmaktadır.

Firmamız Türkiye geneline yayılmış bayi ağı ile satış ve satış sonrası hizmetler konusunda tüm ihtiyaçlarınızı zamanında karşılamaya yönelik koşulsuz müşteri memnuniyetini ana ilke edinmiştir.

Faaliyetlerimizle ilgili ürünlerin bir kısmı kendi ithalatımız birkısmı da sektörde kendini ispatlamış tedarikçi firmalardan karşılamaktayız.


Ürün ve Hizmetler


hırsız alarm sistemi seti
Toplam 8 Adet kablosuz Bölge vardır.. Herbir bölgeye 3 adet dedektör bağlanabilmektedir.Yani kablosuz ZONE 1e dektör(duman,gazveya hareket dedektörü) bağlanabilir.toplam 24 adet hem kablolu hemde kablosuz  dedektör bağlanabilmektedir. Sistem kurulumu tamamen kablosuz olarak yapılabilir alabilme devreden cıkartabilme özelliği,Ana panel üzerindeki şifre keypad ile ( istenirse 8 ADET kablolu dedektör bağlanabilir.) Kumanda ile alarmı devreye alarmı devreye alıp devreden cıkarma,Cep telefonu il
İletim Elektrik Elektronik ve Kontrol Sistemleri San.Tic.Ltd. Şti. 1995 yılında elektronik güvenlik ürünleri ithalat, servis ve proje-montaj konularında hizmet vermek üzere kurulmuştur. Ana faaliyet konularını Hırsız Alarm Sistemleri , CCTV Kamera Sistemleri, Yangın Alarm Sistemleri, Oto Alarm Sistemleri, Merkezi Kilit Sistemleri, Dijital Kayıt ve Görüntü Transfer Sistemleri, Park Sensörleri, Access Kontrol Sistemleri, Bariyer, Yana Kayar Kapı ve Otomatik Panjur Sistemleri, duman dedektörleri, yangın alarm paneli, sıra alma sistemleri, bilet makinaları, bilet verme makinası, gösterge paneli, led tabelakamera kayıt cihazı, DVR, hard disk oluşturmaktadır.


#hırsız alarm,kamera #sıramatik,bilet verme makinası #bahçe kapısı motoru,bariyer # #


Benzer Firmalar