Anasayfa » Turizm » İSTANBUL Turizm » Transfer Ofis

Transfer Ofis


Fatih Sultan Mehmet Cd. Serçe Sk. No:10/29 34882

Telefon1: 0216 693 0150

Telefon2:

Fax: 0216 693 0151

Web: www.transferofis.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2011 yılında 3 Türk girişimci tarafından kurulan Transfer Ofis, Türkiye\`nin ilk acente araç tedarik platform hizmetini vermeye başlamıştır.

Transfer Ofis internet ortamında online yurt içi ve yurt dışı hizmet sağlayacak olup, havalimanı bulunan bölgelerde araçla transfer hizmeti, şehir içi ve şehirlerarası şoförlü araç tahsisi, organizasyon, konferans, kongre, seminer, fuar ve özel günlere yönelik olarak şoförlü araç tahsis etmektedir. Hedefimiz; araç transfer süreç ve yönetimini tek elden kullanımı kolay web tabanlı bir platforma taşımaktır.

Transfer Ofis; Türkiye ve Dünya’nın ileri gelen araç tedarikçileri ile birlikte taleplerinize yönelik modern araç seçenekleri, uygun fiyat ve geniş kontenjan kapasitesi sağlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Tatil Transfer
Şimdi tatiller çok daha keyifli geçecek! Transfer Ofis güvencesi ile evinizden başlayıp otelinize kadar olan dinlenme yolculuğunuzda, ulaşımınız sorunsuz, tatiliniz kusursuz geçecek. Tatil organizasyonlarınızda kötü sürprizlerle karşılaşmayın. Eviniz, oteliniz veya hava limanında sizleri karşılayarak tatil planlamanızı yönetiyoruz. Güvenli ve sorunsuz seyahat programınızda güzellikleri keşfederek tatilin tadına varabilirsiniz
Tatil Transfer
Şöförlü Araç
Otel Transfer
Havalimanı Transfer
Yurtiçi/Yurtdışı Araç Kiralama
Özel Gün Araç Tedariki
Organizasyon Araç Tedariki

#araç kiralama #transfer #havalimanı transfer #araç tedarik #e-ticaret


Benzer Firmalar