AK-TES HAVUZ


1411/2 sk.no:22

Telefon1: 02324783145

Telefon2:

Fax: 02324793262

Web: www.ak-tes.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Tarihçe
Firmamız 1996 Yılında Yüzme Havuzu ve Arıtma Ekipmanları üretim alanında faaliyet göstermek için AHMET KORKMAZ tarafından kurulmuştur.
Bu alanda kendi adımıza bir çok tescilli ürün bulunmaktadır, bu vesile ile sektörümüze faydalı ürünler kazandırdığımız için mutluyuz ve başarılıyız.
``TAKİP EDİLİYORSAN, BAŞARILISIN DEMEKTİR`` sözü ile bunu tescillemek isteriz.
Havuz Ekipmanları üretimine İzmir`de devam eden firmamız :
Havuz sektörüne yurtiçinde ve yurtdışında son teknolojiler ile kesin çözümler sunmayı ve kullanıcı - müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak yerli ve yabancı müşterilerin ilk sırada tercih ettiği lider bir marka olmayı amaçlamaktadır.
Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ürünlerimize sahip çıkmak ve satış sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak görevimizdir.
Tüm ilişkilerimizde adilane, karşılıklı yarar sağlamak amacıyla, iyi niyet ve anlayışla davranmak, yasalara ve ahlak kurallarına daima uymak ilkemizdir.
Güvenilir, Kaliteli, Çarpıcı, Yaratıcı, Çözüm Ortağınız...


Ürün ve Hizmetler


SAVAK IZGARASI
14,5 CM (TG) SAVAK IZGARASI
SAVAK IZGARASI
19,5 CM (TG) SAVAK IZGARASI
KOVANLI POWER LEDLİ LAMBA MAVİ
KOVANLI POWER LEDLİ 25 W-12 V LAMBA MAVİ,BEYAZ,RGB OLARAK RENK SEÇENEKLERİ MEVCUTTUR. İSTEĞE GÖRE DİĞER RENKLERDE YAPILA BİLİR.
FLAT POWER LDLİ LAMBA
FLAT POWER LEDLİ 25 W-12 V LAMBA MAVİ,BEYAZ,RGB RENK SEÇENEKLERİ MEVCUTTUR İSTEĞE GÖRE DİĞER RENKLERDE YAPILABİLİR.
Elektrikli Havuz Ekipmanları, Plastik Havuz Ekipmanları, Pompa ve Filtreler, Temizlik Ekipmanları, Süs Havuzları Ekipmanları, Havuz Kimyasalları,

#ızgara,lamba,nozul,profil #süs havuzu,fıskiye,difüzör #köşe parçası,test kiti,kimyasal #pompa,filtre,dozaj pompası #kuvars kum,


Benzer Firmalar