Kalebalkon


Akpınar Mah.1050 Konutlar Osmangazi/Bursa

Telefon1: 02242421284

Telefon2:

Fax: 02242421284

Web: www.kalebalkon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


KALE | Bursa Cam Balkon,Bursa Cam Balkon Fiyatları,Firmaları,Kaliteli Cam Balkon

Kale Katlanır Cam Balkon Sistemleri kendi tasarımı ve patentli olan Buhar Kanallı ve Yağmur Oluklu cam balkon sistemlerini geliştirerek cam balkon sektöründe öncülüğünü sürdürmektedir.

Bu cam balkon sistemlerini Kusursuz İşçilik ve montaj tecrübesiyle uygulamakta ve balkonlarda yağmur ve buhardan kaynaklanan su alma sorununa kesin olarak son vermiştir.

Kaliteden hiçbir zaman ödün vermeden çalışmalarına ve yatırımlarına devam etmekte olan Kalebalkon firması,Başarı Kesinlikle Tesadüf Değildir sloganıyla hareketli cam sektöründeki liderliğini sürdürmektedir. Profil rayların,taşıyıcı rulmanlar,kapaklar ve camda yaşanabilecek herhangi bir üretim hatasına karşı ürünlerimiz 5 yıl garantilidir.

Bursa cam balkon firmaları arasında,kaliteli ürün,fiyatları ve kaliteden ödün vermeden siz değerli müşterilerimizden aldığı güçle hizmetlerine devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Bursa Cam Balkon
KALE | Bursa Cam Balkon,Bursa Cam Balkon Fiyatları,Firmaları,Kaliteli Cam Balkon Kale Katlanır Cam Balkon Sistemleri kendi tasarımı ve patentli olan Buhar Kanallı ve Yağmur Oluklu cam balkon sistemlerini geliştirerek cam balkon sektöründe öncülüğünü sürdürmektedir. Bu cam balkon sistemlerini Kusursuz İşçilik ve montaj tecrübesiyle uygulamakta ve balkonlarda yağmur ve buhardan kaynaklanan su alma sorununa kesin olarak son vermiştir. Kaliteden hiçbir zaman ödün vermeden çalışmalarına
bursa cam balkon, katlanır sürme cam, cam balkon, perdeli cam balkon, cam balkon fiyatları, bursa cam balkon firmaları, balkon cam kapatma, vitrin camlama, balkon camlama, bursa kış bahçesi

# # # # #


Benzer Firmalar