camcipen


yesilkent mah fatih caddesi850 sokak no 5/a esenyurt ist

Telefon1: 535 521 17 00

Telefon2: 535 521 17 00

Fax:

Web: www.camcipen.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Cam! Uygar insanın öncelikle yapılarda olmak üzere, hemen hemen her alanda vazgeçemeyeceği olmazsa olmaz bir ürün. Camın bu vazgeçilemezliğinden yola çıkılarak kurulan kaya alimunyum, güvenilirlik, titizlik ve gelişmiş kalite esaslarına dayalı bir anlayışla, kısa zamanda sektörün lider firmalarından biri olmuştur. Profesyonel kadrosu ile bir çok önemli ve seçkin projeye imza atan KAYA ALÜMİNYUM bunlarla yetinmeyerek üretimini Avrupa Standartları düzeyine çıkarmak ve dış piyasada da yer edinmek amacıyla, çift cam konusunda Türkiye\`nin en gelişmiş tesis ve laboratuvarmı kurmuş olup, üstün çalışmalarıyla ve uygulamalarıyla sektörde aranan bir marka haline gelmiştir. Cam sektöründe sağlam ve güvenilir adımlarla ilerleyen firmamızın değişmeyen ilkesi, kalitesinden ödün vermeyen, eğitimli ve tecrübeli idari teknik kadrosuyla siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına doğru zamanda, doğru ürünle cevap vermek, kısa vadeli kazançlar yerine uzun vadeli güven ve iş dostluğu sağlamaktır.

kaya alüminyum, gelişimin sınırsız bir düşünceye dayalı olduğu ilkesinden hareketle istanbul avcılar ilçesinde faaliyete başlamıştır. Kurulduğu yıllarda inşaat sektörüne perakende cam satarak gelişimini sürdüren kaya alüminyum istanbul avcılar çevresinde sektörel bir firma olmuştur. Satışlarını ve faaliyetlerini büyütmeye devam eden kaya alimunyum, ilkelerinden hiçbir zaman ödün vermeyerek günümüzdeki halini almıştır.

Bize her türlü görüşlerinizi bildirmek, firmamız hakkında daha detaylı bilgi almak için İletişim sayfasını kullanabilirsiniz. Ayrıca verilen telefon numaralarından, e-posta adresinden ve Facebook adreslerimizden bize rahatlıkla ulaşabilirsiniz. telefon 0535 521 17 00


Ürün ve Hizmetler

Katlanır cam sistemleri akordeon misali çalışır defter yaprağı gibi tek tek birbirinden bağımsız çalışır en büyük avantajlarından birisi camların tamamını içeri doğru katlanarak açılarak mevcut cepheyi hiç kapanmamış bir hale getirmesidir.

Katlanır Cam Sistemleri Eşikli ve Eşiksiz olarak 2\`ye ayrılır. Eşikli katlanır camları ağırlıklı olarak balkon kapatmalarda uygulanır eşiksiz katlanır camlar ise genelde cafe, iş yeri girişlerinde müşterilerin giriş çıkış yaparken ayakları takılmaması için tercih edilir ve uygulanır. Katlanır cam sistemleri tamamen hareketli olduğundan kaliteden ödün vermeyin, verdirmeyin.

#camci #esen yurt camci #camci esenyurt #camci pen #cam balkon esenyurt


Benzer Firmalar