Anasayfa » Boya Sanayii » İÇEL Boya Sanayii » yapısan izolasyon

yapısan izolasyon


cumhuriyet mahallesi 1601 sokak no:14

Telefon1: 03243282569

Telefon2:

Fax: 3243282569

Web: www.yapisanmersin.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

SU SIZINTISINA NEMLENMEYE ÇATI&DAM AKMASINA SON!

Apartmanlarda yaşanan sorunlardan bir tanesi de çatıların akmasıdır. Herkes İster ki bir kez yapılsın, bir daha sorun yaşanmasın.

Ama ne kadar da titiz davranırlarsa davransınlar, bir iki yılda aynı şikayetler ortaya çıkar. Sebeplerine gelince, piyasada yapılan bilinen tek şey, beton yüzeyine naylon kapatılır gibi her hangi bir maddeyle (mebran veya bazı kimyasallar) kapatılıp veya sürülmektedir.
Bu uygulamalar yüzeyden gelen suların beton içersine işlemesini engellemektir.
Bu mantıkla yapılan izolasyonlarda ufacık bir yerin delinmesi sonucunda o noktadan girecek suyun tümü yüzeye yayılır. Ayrıca beton içersinden geçen hava yapılan kaplama altında hapsolacağından kaplama altı yazın dahi nemli olacaktır. Ve bir başka sıkıntıda rulo ile tek kat sürülmesidir bu zamanla kabuk gibi soyulmaktadır.
Halbuki YAPISAN ürünleri ile yapılan izolasyonda çatı ve beton içersindeki tüm boşluklar YAPISAN emdirilerek doldurulur. Yani suyun geçtiği gözenekler mantar gibi kapatılır.
Bu nedenle çatı betonu su geçirmez hale gelir. YAPISAN ürünü beton içersinde olduğundan güneş ışınları zarar veremez ve beton sürekli olarak nefes alır.
Binanın zamanla oturma yapması ile İzolasyon yapılan bölgelerde meydana gelecek çatlamalar % 600 esnek olan malzeme ile beraber esneyıp çatlağı bırakmıyor. Halbuki diğerinde ufacık bir delikten gelen su her tarafa yayıldığından nereden girdiği belli olmayacaktır.
Ya yapılan kaplamayı tümüyle kaldıracaksın ya da tekrar üzerine komple kaplamla yapacaksın. Nitekim piyasada böyle olan çatı çoktur.


Ürün ve Hizmetler

mersin izolasyon firmaları, mersin yalıtım firmaları, mersin su yalıtımı firmaları, mersin su izolasyon firmaları, mersin dış cephe boyası firmaları, mersin mantolama firmaları, izolasyon, yalıtım, çatım akıyor, damım akıyor,

#mersin izolasyon firmaları #mersin yalıtım firmaları #mersin dış cephe boyası firmaları #mersin mantolama firmaları #çatım akıyor mersin


Benzer Firmalar