AVANTAJSMS TOPLU SMS


bağcılar

Telefon1: 5322821545

Telefon2:

Fax: 5322821545

Web: www.avantajsms.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gelişimde sınır tanımayan ve hemen her gün alışkanlıklarımızı değiştiren teknoloji, hiç kuşkusuz ki yenilik ve sağladığı kolaylıklarla 7 den 70 e tüm bireylerin hayatında vazgeçilmez bir yer edinmiştir. Bu değişimlere bağlı olarak küreselleşen dünyada sınırlar kalkmış, bireylerin iletişim ihtiyaç ve anlayışları yepyeni bir boyut kazanmıştır. Bunlardan en önemlisi ve belki de en vazgeçilmez olanı mobilite yani mekandan bağımsız iletişimdir. İnsanların iletişim ihtiyaçlarının mobiliteye yönlenmesiyle, insandan ayrı olarak düşünemeyeceğimiz kurumlar da bu duruma uyum sağlayabilmek adına teknolojinin getirdiği kolaylık ve faydaları gerek şirket gerekse ürün ve hizmet politikalarına entegre etmeye çalışmaktadır.



AVANTAJSMS işte tam bu noktada , kurumların farklılaşan iletişim ihtiyaçlarını ortaya çıkarıp, yeni bir anlayışla yorumlayarak; kalıcı, verimli ve ekonomik çözümler sunmak amacıyla hayata geçirilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizi geliştirirken temel çıkış noktamız, bu ürünlerin gelişen teknoloji ve değişen dünyayla aynı paralelde olmasıdır.



AVANTAJSMS olarak ,kullanıcı dostu ürünleri, hemen her ihtiyaca yönelik yenilikçi çözümleri ve ürün geliştirme stratejisiyle, sizi hedef kitlenizle buluşturacak, hareket halindeki müşteri, üye ya da çalışanlarınıza ulaştıracak, etkin ve ekonomik iletişim çözümleri üretiriz.


Ürün ve Hizmetler

toplu sms toptan sms başlıklı başlıksız sms avantajsms

#avantajsms #toplusms #toptan sms #ucuz sms #toplu sms


Benzer Firmalar