Femu solar


M.Sığmaz Mah, Kenan Evren Bulvarı, 79126 Sk. No:2 Nisan Apt. K:3 D:6 Çukurova/ADANA

Telefon1: 03222331770

Telefon2:

Fax:

Web: femusolar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

GÜNEŞTEN ELEKTRİK ÜRETİMİNDEN NASIL FAYDALANABİLİRİZ.

Femu Solar ailesi olarak sizlere en fazla verimliliği olan ve torunlarınıza miras bırakabileceğiniz Alman teknolojili, uluslar arası kalite sertifikalara sahip güneş pillerini sunmaktan gurur duyuyoruz.Güneşten Önce sularımızı ısıtmayı benimsedik ve şimdi sıra elektrik üretmekte.Bol güneşli ülkemizde akıllıca yatırım şansını kullanmak, uzun solukta mükemmel yatırım aracıdır.Halen yürürlükte olan 500 KW’ya kadar lisansız yani herhangi bir yerden izin almadan kurabileceğimiz sistemler yakın zamanda 1 MW yani 1.000.000 W ‘a kadar lisans almadan uygun yerlere kurabileceğiz.Devletin ve Avrupa fonlarının zamanla açtığı hibeler ve desteklerden yararlanmakta yatırımınızın geri dönüş zamanını kısaltır.Halen tarımda sulama,seracılık gibi dallarda %50 sini devlet hibe vermektedir.Evler için henüz böyle bir şey yok ama yeşil enerji için birçok devlet ve özel bankaların uzun soluklu düşük faizli kredileri mevcuttur.

Sistemlerimiz panel ömürleri 12. Yılda %90 25. Yılda %80 verimliliği düşmekle beraber yaklaşık 50-65 yıl elektrik üretmeye devam edebilir. Dış etkenlere çok dayanıklıdır.Sistem basit olduğunda çok nadir kontrol gerekebilir.Panellerin yüzeyinin temiz tutulması yeterlidir.Sistemle birlikte gerek duyan diğer elektronik aletleri de uzun yıllar kullanabilirsiniz.Panellerimiz 8 yıl üretici firma garantisi olup diğer parçalar 3 ila 12 yıl arasında garantilidir. Almanya’ya üretim yapan fabrika aynı kalitede firmamıza üretim yapmaktadır.İki türlü panel çeşidi vardır 1.Polikristal ,bu ilk üretilen sistemdir.2.Mono kristal bu sistem son teknoloji ve verimliliği yüksektir.Fakat her poli veya mono kristal paneller aynı derecede verimli değildir.Web sitemiz www.femusolar.com adresinden verimliliklere bakabilirsiniz.Bunun için ödeyeceğiniz para kalite ve verimliliğe göre orantılıdır. Mesela invertör’ ler yani 24 voltu 220 Volt kullanacağımız güce yükselten aletler ucuz diye alacağınız cihazların verimlilikleri düşük olursa mesela %84 verimlik1000 W’lık bir sistemde siz sadece 840 W verim alırsınız. Ama bizim cihazlarımız %98.6 verimlilikleri ve tam sinüs olduklarından cihazlarınıza zarar vermeden uzun yıllar kullanabilirsiniz.Kullanılan kablolar bile kayıbı azaltabilir veya çoğalta bilir.Yani uzun yıllar kullanacağınız bir sistem kalite her yerde olmalıdır.

Paneller aklınıza gelebilecek her yerde kullanabilirsiniz ortalama 1 KW için 4 adet 250 W’lık panel yani her bir panel 2 Metrekare 4 panel 8 Metrekare yer kaplar. Tabi gölgelenmeyi önlemek için belli aralıklarla kurulması gerekebilir.Panellerimiz testlere göre her bir KW lık güç kışın güneşlenme az olduğu için ortalama 30-35 TL elektrik üretir. Yazın günler uzun ve güneşli olduğu için 75-85 TL üretir. Ortalama olarak bunu aylık 50 TL olarak düşünebilirsiniz. Yani ortalama 150 TL ödüyorsanız elektriğe size 3 KW yeterlidir. Aküsüz sistem nasıl çalışıyor kısaca bahsedelim;

3 kw kurduğumuzu düşünelim öncelikle yetkili bir elektrik mühendisi tar


Ürün ve Hizmetler

Solar Panel Elektrik Sistemleri

#solar #solar Panel #Güneş Paneli #Elektrik Paneli #


Benzer Firmalar