Payas Turkuvaz Emlak


Karacami mah. İnönü Cad. No:7 Payas HATAY

Telefon1: 0542 653 3131

Telefon2:

Fax: 0326 755 1212

Web: www.turkuvazemlak.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

PAYAS TURKUVAZ EMLAKTAN Payas Dörtyol ve Çevresinde Satılık ve Kiralık Arsa,Daire,Müstakil Ev,İşyeri, Dükkanlar,Depo ve Antrepo. Aradığınız Her neyse Lütfen Bize Ulaşın. Bizimle birlikte aradığınız en doğru EMLAK a çok kısa sürede hızlı bir şekilde ulaşın.


Ürün ve Hizmetler


payas dörtyol satılık kiralık daire arsa ev işyeri
Turkuvaz Emlak, özellikle Payas ve çevresinde alıcı ve satıcılara emlak hizmeti vermektedir. Web sitemize birçok Payas Satılık ve Payas Kiralık emlak ilanları bulunmaktadır. Aradığınız emlak sitemizde listelenmiyor ise lütfen bizimle İletişim kurun. Web sitemizde olmayan emlak ilanları da bulunmaktadır (bazı satıcıların talebi üzerine gizlilik politikamız sebebiyle web sitemizde yayınlamıyoruz). Emlak sektöründe 10 yıla varan bir deneyimimiz var. İster satıcı olun, ister alıcı, mülk almanızda v
Turkuvaz Emlak, özellikle Payas ve çevresinde alıcı ve satıcılara emlak hizmeti vermektedir. Web sitemize birçok Payas Satılık ve Payas Kiralık emlak ilanları bulunmaktadır. Aradığınız emlak sitemizde listelenmiyor ise lütfen bizimle İletişim kurun. Web sitemizde olmayan emlak ilanları da bulunmaktadır (bazı satıcıların talebi üzerine gizlilik politikamız sebebiyle web sitemizde yayınlamıyoruz).
Emlak sektöründe 10 yıla varan bir deneyimimiz var. İster satıcı olun, ister alıcı, mülk almanızda veya satmanızda size çözümler sunarız. Hemen hemen bütün Dötryol, Payas, İskenderun, Karayılan bölgesinde satılık ve kiralık emlak ilanları, hem içerik hem görsel anlamda en güncel şekliyle bulunmaktadır.
Daha detaylı emlak listelerimiz için Emlak arama aracını kullanabilirsiniz.

#payas dörtyol #satılık kiralık #daire arsa #ev dükkan #işyeri emlak


Benzer Firmalar