öztar inşaat


mithatpaşa caddesi ortanca sokak no.8-8a

Telefon1: 02165741666

Telefon2: 05428000000

Fax:

Web: www.oztarinsaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ÖZTAR İnşaat olarak sürekli gelişim ve değişim hedeflerini ilke edinerek, uzman teknik kadrosuyla projelerde, mimari ve uygun detaylandırma için gerekli desteği vererek her projenin sorunsuz olarak bitirilmesini ilke edinmiştir.
Firmamız İşveren ve yüklenici memnuniyetini ön planda tutmuş makine ve ekipman gücünü yükselterek birçok uygulamaya imza atmıştır. Uygun projelerinizde birlikte çalışabilmek umuduyla saygılarımızı sunarız.


Ürün ve Hizmetler


kenet çatı
METAL ÇATI Yalıtımsız kenetli metal çatı Isı ve ses yalıtımlı kenetli metal çatı Aleminyum kaplamalı kenetli çatı (yalıtımlı veya yalıtımsız) Titanyum çinko kaplamalı kenetli çatı (yalıtımlı veya yalıtımsız) Bakır kaplamalı kenetli çatı (yalıtımlı veya yalıtımsız )
ÖZTAR İnşaat olarak firmamız üstün teknoloji ve eğitimli personel gücüyle ülkemizde ve yurtdışında pek çok endüstriyel ve ticari tesise çatı kaplamaları METAL KENET SİSTEM (Alüminyum, boyalı galvaniz ve galvaniz saclardan taşyünü-camyünü izolasyonlu yada tek kat , boyalı galvanizli ve galvaniz sac kaplama olarak ve çelik konstrüksiyon çözümleri çalışmalarına gururla imza atmıştır.
galvaniz kenet kaplama , yerinde sandviç sistem kenet kaplama , alüminyum kenet kaplama , bakır kenet kaplama , titanyum çinko kenet kaplama , çelik konstrüksiyon imalat montaj kenetli çatı kaplama

#kenetli metal çatı kaplama #kenet galvanaiz polyester booyalı kenet çatı #titanyum çinko kenet kaplama #bakır kenet kaplama #alüminyum kenet kaplama


Benzer Firmalar