Anasayfa » Moda Evleri » Moda » İSTANBUL Moda Evleri » Kartanesi Moda Evi ®

Kartanesi Moda Evi ®


Atatürk Mah, Çalıbaba Sokak No: 2/2

Telefon1: +902163351699

Telefon2:

Fax:

Web: www.kartanesimodaevi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1975
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kartanesi Moda Evi
Kuruluş
1975

Kartanesi Moda Evi; Gelinlik, Nişanlık, Abiye, Çocuk gelinliği, Okul gösteri kıyafetleri, Sahne kıyafetleri, Balo kıyafetleri`nde el emeği ve göz nuruna dayalı olan sektörümüzde; yapılan her işin en ince detayına kadar estetik olması, ve bunlara bağlı her çeşit kıyafetlerin üretiminde, moda marketi konseptinin öncüsü olmuştur. Ülkemizde hızla gelişmekte olan Haute Couture`de hedefimiz; geçmişten günümüze daima değişen yenilikleri sunmak ve farklı tasarımlar yaratmaktır. Türkiye`de ve yurt dışında yerli ve yabancı bir çok ÖZEL kişilere halen hizmet vermekteyiz.

Kartanesi Moda Evi marka adının altında eşsiz çalışma biçimi yatar. Biz buna, ``kaliteyi başka yerde arama`` adını veriyoruz. Basit olarak bu, müşterinin değişen ihtiyaçlarını karşılamak için gün gün değişik modeller çıkartma sürecidir.Bu, kim olduğumuzun ve ne yaptığımızın,sattığımızın temelidir.

Kartanesi Moda Evi, imal ettiği ürünlerini mağazasında gelin adaylarına sunmaktadır.

Kartanesi Moda Evi, kuruluşundan günümüze dünyanın çeşitli ülkelerine ihracat yapmıştır. Müşteriye kalitesi ile hizmet vermek Kartanesi Moda Evi konseptinin temelidir.


Ürün ve Hizmetler

gelinlik, nişanlık, abiye, çocuk gelinliği, bindallı, okul gösteri kıyafetleri, sahne kıyafetleri

#gelinlik #nişanlık #abiye #çocuk gelinliği #bindallı


Benzer Firmalar