Anasayfa » Bahçe Dekorasyon » Bahçe ve Çiçek » SAMSUN Bahçe Dekorasyon » dogatas şelale peyzaj yapı dekorasyon

dogatas şelale peyzaj yapı dekorasyon


yeni garajlar mevki ankara bulvarı derecik samsun

Telefon1: 05423391995

Telefon2: 05455561555

Fax: 03624321093

Web: dogatasdekor.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:18
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Doğataş Dekor olarak 1994 yılında kurulan Şirketimiz , sektöründe 20 yıllık deneyimi,uzman kadrosu ve geniş yelpazesi ile , Çevre düzenleme , Peyzaj ,Cami süslemeleri,Şadırvan ,Antik çeşme ,Yapay kaya,Yapay şelale ,Yapay dere ,Yapay ağaç, ,Havuz,Süs havuzları,Şelaleli akvaryum ,Peledaryum,Kamelya,Rolyef ,Taş roltef,Vitray,Heykel ,Aydınlatma sistemleri ,İç ve Dış mimari gibi birçok alanda faliyet göstermektedir. ,Bu alanlarda kendini geliştirmeyi daima ilke edinmiş olan kuruluşumuz,eşsiz tasarımları ve özgün eserleriyle mimariye renk katmaya ,dekor dünyasına, yenilikler getirmeye devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler


yapay kaya şelale
Yapay akarsular, havuz sistemleri, antik yapılar, cephe giydirme sistemleri, şelale sistemleri anıtlar ve hayal edilebilen her objeyi yapay kaya kullanarak oluşturmak mümkündür. Yapay Kaya doğal kaya görünümlü yerinde imal edilen estetik iç ve dış dekarasyon malzemesidir.
Çevre düzenleme , Peyzaj , Cami süslemeleri, Şadırvan , Antik çeşme , Yapay kaya, Yapay şelale , Yapay dere , Yapay ağaç, , Havuz, Süs havuzları, Şelaleli akvaryum , Peledaryum, Kamelya, Rolyef , Taş roltef, Vitray, Heykel , Aydınlatma sistemleri , İç ve Dış mimari, tasarım, proje , uygulama

#yapay şelale #peyzaj düzenleme #proje mimarlık #dekoratif sanatlar #tarihi çeşmeler


Benzer Firmalar