Halı Yıkama


Bahçe Sok. No:6/A

Telefon1: 2163990302

Telefon2: 2163990302

Fax: 2163990302

Web: www.cicekhaliyikama.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Maltepe\`de faaliyetlerine başlayan Çiçek Halı Yıkama firması yıllarrdın gölgesindeki kaliteli hizmetlerini hep bir çıta yükselterek koltuk, stor perde yıkama gibi kritik konularda da hizmet vermiştir.


Ürün ve Hizmetler


Halı Yıkama
3 GÜNDE TESLİMAT: Artık yaz-kış farketmiyor. Halılarınızı yıkatmak için haziran ayını beklemenize gerek yok. Kaç tane halınız olursa olsun, ister çok kalın olsun ister uzun tüylü, hangi cins halınız olursa olsun, artık sadece ve sadece 3 günde halılarınızı yıkayıp, kurutup evinize teslim ediyoruz. Servis elemanlaımız kapınızda halılarınızın cinslerine göre ayırıp metrekare ölçümlerini yaptıktan sonra fiyatlandırarak size yıkama sonunda ne kadar ücret ödeyeceginizi bildirir ve bu miktarı size ver
koltuk yıkama fiyatları, koltuk yıkama nasıl yapılır, koltuk yıkama makinası, koltuk yıkama anadolu yakası, koltuk yıkama makinası fiyatları, koltuk temizleme yöntemleri, koltuk yıkama makinesi fiyatları, koltuk yıkama video, halı yıkama makinesi, halı yıkama makinaları fiyatlar ve halı yıkama makinaları gibi aramalardaki hizmetlerimiz devam etmektedir.

#halı yıkama #koltuk yıkama #yerinde yıkama #battaniye yıkama #yorgan yıkama


Benzer Firmalar