Anasayfa » Genel Organizasyon » Organizasyon » İSTANBUL Genel Organizasyon » Nuri Ateş Ateş Bey Bukafelos EFC Organizasyon Menajerlik Medya İletişim Hizmetleri

Nuri Ateş Ateş Bey Bukafelos EFC Organizasyon Menajerlik Medya İletişim Hizmetleri


Gülbahar Mah. Bıldırcın Sok. No:2/B

Telefon1: 5323568355

Telefon2:

Fax:

Web: www.bukafelos.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1987 yılında ‘Comodore 64’ fuar organizasyonunda çalışarak başladığımız profesyonel iş hayatına Yorum Ajans, Telemesaj A.Ş,Doruk Holding ve Kanal D’de devam ettik.
2003 yılında Ali Kutlar’la birlikte ‘ Doku Menajerlik’i kuruldu. Birçok ünlü sanatçının menajerliğini bugünlere kadar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.
Menajerlik dışında festival organizasyonu, tv programcılığı, basın danışmanlığı, reklam müziği yapımı işlerimizin artması nedeniyle 2008 yılında Bukafelos Organizasyon Menajerlik Medya İletişim Hiz.San.Tic.Ltd.Şti’ni kuruldu.
‘Bukafelos’ Makedon dilinde iki kelimenin bir araya gelmesiyle türemiştir. ‘Buca’ boğa, ‘fallos’ ta kafa anlamına gelmektedir.
Büyük İskender, dünya tarihine yön vermiş bugüne kadar gelmiş geçmiş en önemli insanlardan biridir. Bundan yaklaşık 4 yıl önce Büyük İskender’in hayatı ile ilgili okuduğum bir kitap beni çok etkilemişti. Beni etkileyen kısım yalnızca Büyük İskender değil, onu doğduğu ilk günden beri büyük bir hükümdar ve devlet adamı olarak yetiştiren babası Phillipos’te olmuştur. Bu kitapta ayrıca Büyük İskender’in tüm katıldığı savaşlarda vazgeçilmez yardımcısı olan simsiyah, savaşçı bir atın tasvir edildiği 2-3 sayfalık bölüm vardı. Atın adını da alnındaki boğakafası şeklindeki beyaz akıtmadan esinlenerek ‘Bukafelos’ koymuştu İskender.
İsa Kotan’ın 2010 yılında şirket ortağı olarak aramıza katılması ile Bukafelos gücüne güç kattı.
Sayısız bayi toplantısı, düğün, festival ve konser organizasyonları gerçekleştirdik. Birçok ünlü sanatçıya menajerlik hizmeti verdik.Yaptığımız reklam müzikleri ile birçok ünlü markanın sesi olduk. Başarıyla yaptığımız tv ve radyo programlarına ,kişi ve kuruluşlara verdiğimiz basın danışmanlığı hizmetlerini de ekledik. Bu alanlardaki bilimsel, titiz, dikkatli, amaca en uygun ve ekonomik çözümleri üreterek hızlı çalışmamızın neticesini her gün daha büyüyerek aldık ve almaya devam ediyoruz. Her başardığımızın işin sonunda da yeni ve daha büyük başarıları hedefliyoruz.
Bize inanıp, güvenen, destek olan herkese minnetlerimizi sunuyoruz.

Saygılarımızla,
Bukafelos Nuri Ateş ( Ateş Bey )


Ürün ve Hizmetler

Nuri Ateş, ateşbey, Ateş Bey, nuriateş, bukafelos, efc, organizasyon, yerel seçim, medya, festival, konser, menajerlik, iletişim, cevdet mucuk, kadir kortan kurnaz, isa kotan, ali kutlar, ceylan, polat yağcı, pol, müzik, sanatçı, star, muhteşem yüzyıl, haber, samanyolu, fethullah gülen, firma, istanbul, nasreddin hoca, mevlana,

#bukafelos #efc #ateşbey #Nuri Ateş #yerel seçim


Benzer Firmalar