Anasayfa » Çiçek » Bahçe ve Çiçek » İSTANBUL Çiçek » Çiçek Reyonum

Çiçek Reyonum


Tavukçuyolu Caddesi NO:197/C Ümraniye/İstanbul

Telefon1: 216 420 82 13

Telefon2:

Fax: 216 365 32 33

Web: www.cicekreyonum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2005 yılından itibaren; çiçek sanatı ve çiçekçilik hizmetleri sunmaktayız.
Uzun yıllarda kazandığımız çiçek sanatımızı, siz müşterilerimizi ve sevdiklerinizin yüzünü güldürmenin haklı gururu içindeyiz.

Türkiye\`nin en güvenli çiçekçilerinden, güvenilir teslimatı ve çiçeklerinin kalitesi ile bilinen çiçekçiniz, Çiçek Reyonuma hoşgeldiniz. Online çiçekçiniz, Çiçek Reyonum ile Türkiye\`nin ve dünyanın her yerine en şık ve en güzel çiçekleri gönderebilir. Duygularınızı, mutluluklarınızı sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz, yüzlerce çiçek aranjmanları ve online çiçek sayfalarımızın gelişmiş arama özellikleri ile özel günleriniz ve anlarınız için en doğru ve en güzel çiçekleri sizlere sunuyoruz.
Online çiçekçiniz, Çiçek Reyonum ile sevdiklerinize en şık ve en güzel çiçekleri gönderebilir, birbirinden farklı ve kalitesi ile duygularınızı sevdiklerinizle paylaşmanıza aracı olan, yüzlerce çiçek aranjmanları ile online çiçek sayfalarımız, özel günleriniz için en doğru çiçeği seçebilirsiniz.

Çiçek Hesabınız ile sevdiklerinizin ve arkadaşlarınızın adreslerini ve özel günlerini kaydedebilirsiniz. Hatırlatma servislerimiz ile sevdiklerinizin yaklaşan özel günlerini her sene e-mail ve SMS yoluyla hatırlatmaktadır. Sipariş verilen çiçeğiniz teslim edildiğinde size e-mail ve SMS yoluyla çiçeğinizin teslim edildiği bildirilmektedir.

Hasbihal Çiçek Tasarım


Ürün ve Hizmetler


Kırmızı Cam Vazoda Beyaz Şebboylar
Kırmızı cam vazo içerisinde baharın müjdeleyicisi mis kokulu şebboylar ve cipso fulyaların muhteşem uyumu...
Çiçek, cicek, çiçekçi, cicekci, hasbihal çiçek, ümraniye çiçekçi, dudullu çiçekçi, çakmak çiçekçi, ıhlamurkuyu çiçekçi çiçek sepeti, cicek.com, cicekcim.com

# # # # #


Benzer Firmalar