Anasayfa » Genel » Moda » ANTALYA Genel » Antalya Üniversite Çamaşır Evi

Antalya Üniversite Çamaşır Evi


kültür mahallesi 3806.sk. 20/1

Telefon1: 242 2263333

Telefon2: 5358140515

Fax: 242 2263333

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Yıkama işlemlerimizi kaliteli,marka temizlik ürünleriyle (RİNSO,PERWOL, VERNEL,KOSLA vs ) kişiye özel evinizdeki gibi yıkanıp ütülenerek teslim edilir. KURU TEMİZLEME yapılır..Yorgan, battaniye nevresim ve perdeleriniz itinalı bir şekilde yıkanır.
Üniversite Çamaşır Evi HAKKINDA:
Üniversite çamaşır evi Antalya Kültür mahallesinde öğrencilerimizin, Antalya’nın tüm semtlerinde zamanını çamaşır yıkamakla harcamak istemeyen çalışan çalışmayan tüm hanımefendilerin,bekarların,düğün salonlarının,organizasyon firmalarının kısaca tüm Antalya halkının hizmetindedir.Firma Sorumlusu:NALAN DOĞAN.



Sektör : Çamaşırhaneler


Ürün ve Hizmetler


ANTALYA ÜNİVERSİTE ÇAMAŞIR EVİ
3806. sokak 20/1 Kültür mahallesi Antalya Merkez Tel:0242 2263333 Yıkama işlemlerimizi kaliteli,marka temizlik ürünleriyle (RİNSO, VERNEL,KOSLA vs ) kişiye özel evinizdeki gibi yıkanıp ütülenerek teslim edilir. KURU TEMİZLEME yapılır..Yorgan, battaniye nevresim ve perdeleriniz itinalı bir şekilde yıkanır. Üniversite Çamaşır Evi HAKKINDA: Üniversite çamaşır evi Antalya Kültür mahallesinde öğrencilerimizin, Antalya’nın tüm semtlerinde zamanını çamaşır yıkamakla harcamak istemeyen çalışan çalışm
Antalya Üniversite çamaşır evi; çamaşır yıkama, ütü, kuru temizleme işlemlerinizi hijyene uygun ve hızlı bir şekilde yerine getirir.

#Antalya Üniversite #Çamaşır ütü #kuru temizleme #yorgan battaniye #


Benzer Firmalar