Anasayfa » Mühendislik, Proje ve Taahh » Elektrik elektronik » İSTANBUL Mühendislik, Proje ve Taahh » PLATİN MÜHENDİSLİK ELEKTRİK OTOMASYON SAN VE TİC. LTD. ŞTİ.

PLATİN MÜHENDİSLİK ELEKTRİK OTOMASYON SAN VE TİC. LTD. ŞTİ.


Merkez Mah. Karadeniz Cad. Turgut Reis San. Sit.

Telefon1: 2163941200

Telefon2:

Fax: 2163941342

Web: platinmuhendislik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Platin Mühendislik, üretimde kat edilen yolda artık bir kilit taşı haline gelen robotlu otomasyon teknolojisi konusunda, özelikle Türk endüstri sektörüne hizmet verebilme arzusu ile kurulan ve gücünü yine Türk endüstri sektöründen alan, sürekli gelişim hedefli bir kuruluştur. Bu hedefi doğrultusunda dünyanın sayılı markalarından olan HYUNDAI robotlarının Türkiye distiribütörlüğünü yapmaktadır.
Platin Mühendislik, çalışmalarında müşteri hedef ve arzularını temel alarak, geliştirdiği sistemler ile endüstrinin her alanında hizmet vermeye hazır, dinamik ve konusunda uzman bir ekip ile yoluna devam etmektedir. Proje bazlı çalışmaları, iyileştirmeye yönelik sistem çözümleri ve endüstri sektöründe AR-GE çalışmalarına destek olacak donanımların temelden üretimi gibi, konuda ve içerikte sınır tanımayan mühendislik çözümleri ile PLATİN MÜHENDİSLİK´in temel amacı bu kulvarda her zaman en iyi olmaktır.


Ürün ve Hizmetler


Y.G. BOBİN SARMA MAKİNESİ
PLT 500S yüksek gerilim bobin sarma makinesi, dağıtım transformatörlerinin yüksek gerilim sargılarını, bobin katları arasında izolasyon kağıdı ile birlikte otomatik olarak sarmaktadır. Operatör tarafından bir potansiyometre ile ayarlanabilen 0-500 d/d hız ile yüksek verimde sarım yapılabilmektedir. Bu makine ile 10 kVA-400kva arası dağıtım transformatörlerinin yüksek gerilim bobinleri sarılabilmektedir. Sarılan tel çapı : 0,5-10 mm Sarılabilen bobin çapı : 0-500 mm Bobin uzunluğu
HYUNDAI ROBOT
6 KG - 400 KG A KADAR TAŞIMA KAPASİTESİNE SAHİP 6 EKSEN ENDÜSTRİYEL ROBOTLAR
TİP DRESSER
380V 190 D/DK ROBOTİK KONTROL ÇİFT YÖNLÜ MODÜLER BIÇAK
hyundai robot satış
robotik sistemler
y.g. bobin sarma makinesi imalatı
endüstriyel robotik uygulamalar
tip dresse imalatı
robotik otomasyon

#robotik #robot #y.g. bobin sarma makinesi #tip dresser #robotik otomasyon


Benzer Firmalar