Anasayfa » Ambulans » Sağlık hizmetleri » İZMİR Ambulans » ADLİ TIP CENAZE HİZMETLERİ

ADLİ TIP CENAZE HİZMETLERİ


1583/5 sokak.no:6 rodkar işmerkezi d-blok bayraklı izmir

Telefon1: 05327054182

Telefon2: 05417826070

Fax: 02324354181

Web: www.ozelizmircenazehizmetleri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:konsolosluklar,hastaneler,şahıslar

2000 YILINDAN BU YANA İZMİR ADLİ TIPIN KARŞISINDA HİZMET VERMEKTEYİZ. OTOPSİ İŞLEMİ GÖREN CENAZELER DİĞER CENAZELERDEN FARKLI İŞLEMLER GÖRDÜĞÜNDEN DOLAYI UYGULANACAK OLAN MALZEMELER VE İŞLEMLER DAHA FARKLIDIR. BU YÜZDEN OTOPSİNİN ARDINDAN CENAZENİZ BİZLER TARAFINDAN ALINIP DİNİ USULLERE UYGUN BİR ŞEKİLDE HOCALARIMIZ TARAFINDAN YİNE DİNİ VECİBELERİ YERİNE GETİRİLİR YIKAMA İŞLEMİ BİTTİKTEN SONRA DİĞER KEFEN MALZEMELERİNDEN FARKLI OLARAK BİZİM TEMİN ETTİĞİMİZ KOKU SIVI SIZDIRMAZ KEFENLİK MALZEME VE İÇ GİYDİRME GÖMLEKLERİ İLE CENAZENİZ TEMİZ BİR ŞEKİLDE KEFENLENİR VE TABUT LANIR. BU İŞLEMLERİN ARDINDAN CENAZENİN ADLİ TIP DA OLDUĞUNDAN DOLAYI ÖLÜM EVRAĞI VE BUNUN GİBİ EVRAK İŞLEMLERİ YİNE TARAFIMIZ CA TAKİP EDİLEREK HAZIRLANMIŞ OLUR EVRAKLARI ALDIKTAN SONRA GİDECEĞİNİZ YERE İSTER HAVA YOLU İSTER KARA YOLU İLE NAKLİ YAPILIR.
ARAÇLARIMIZ SON MODEL CENAZE TAŞIYABİLİR RUHSATLI DIR. ŞOFÖRLERİMİZ UZAK YOL TECRÜBESİ OLAN KİŞİLERDİR. EN EKONOMİK BİR ŞEKİLDE SİZLER ACINIZI YAŞARKEN BİZLER TÜM BU İŞLEMLERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ.


Ürün ve Hizmetler


tabut
İÇİ GALVENİZLİ KOKU SIVI SIZDIRMAZ DIR. YAN VE ÖN KISIMLARDA TOPLAM 6 ADET KULP BULUNUR. ÖZEL YAPIM DIR DIŞI KAPLAMA İÇİ YATAK YASTIKLI DIR.
izmir adli tıp cenaze hizmetleri, Adli tıp cenaze hizmetleri, İzmir Ege Üniversitesi Cenaze Hizmetleri, Ege Üniversitesi Cenaze Hizmetleri, Türkiye Cenaze Hizmetleri, Yurt İçi Ve Yurt Dışı Cenaze Hizmetleri, www.izmiradlitipcenazehizmetleri.com, www.egeuniversitesicenazehizmetleri.com, turkiyecenazehizmetleri.com, tabut yapan firmalar, cenaze yıkama, cenaze yıkama malzemeleri, cenaze nakili, www.sentascenazehizmetleri, wwwozelizmircenazehizmetleri, abd. konsolosluğu, rus konsoloslukları, karşıyaka devlet hastanesi cenaze hizmeti, medical park cenaze hizmeti, medical park hastanesi, gemlik belediyesi, buca seyfi demir soy hastanesi, tepecik hastanesi, izmir belediyesi cenaze hizmetleri, izmir belediyesi, mezarlıklar müdürlüğü, izmir mezarlıklar müdürlüğü

#izmir ege üniversitesi cenaze hizmetleri, #ege üniversitesi cenaze hizmetleri,tabut #izmir adli tıp cenaze hizmetleri,cenaze malzemeler #adli tıp cenaze hizmetleri,mezarlıklar müdürlüğü #izmir belediyesi cenaze hizmetleri,hastaneler


Benzer Firmalar