Anasayfa » Organizasyon » ŞANLIURFA Organizasyon » ŞANLIURFADA KONFETİ-VOLKAN hayalim organizasyon

ŞANLIURFADA KONFETİ-VOLKAN hayalim organizasyon


BAHÇELİEVLER MAH.KIZ MESLEK LİSESİ KARŞISI

Telefon1: 05435352526

Telefon2: 04143160663

Fax: 04143160663

Web: urfadaorganizasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Konfeti, düğün maç ve eğlencelerde kullanılan basınçlı gazla (yanıcı yakıcı özelliği olmayan) basınçtan yararlanılarak metal tüpü çevirerek patlatılan ve içerisinden ağırlıklı olarak renkli pelur kağıtların havaya fırlatılarak görsel bir şölene dönüştüren malzemedir

Bü ürün yelpazesi çok geniştir ve açık alan,kapalı alanlarda kullanılan çeşitleri vardır.
Yanlış malzemeyi yanlış yerde kullanmanız sonucunda telafisi olmayan problemlerle karşılaşarak gecenizin kötü geçmesine sebep olursunuz.Bu ürünlerin yakıcı özelliği olup olmadığı,dumanlımı dumansızmı,kaç saniye yandığı,kaç metre aşağı yada yukarı ateş verdiği,hangi zaman aralığında kullanılacağı çok önemlidir.


Organizasyonlarınızda kullanacağınız Volkan,Şelale,Anlık Efekt,Mayın,Meşaleler vs.. yeri ve zamanlaması profesyonellerin elinde gecenize ayrı bir farklılık katacaktır.
Kapalı mekanda yapılacak volkan,şelale gösterileri için öncelikle mekanı kontrol etmeden olur demiyoruz,Teknik ekibimizle beraber mekanın havalandırması,tavan yüksekliği kriteri kontrol edildikten sonra işi kabul ederiz yada etmeyiz,bu kriterler mekanda kullanılacak Proteknik Volkan,Şelale,Anlık Efektler,Sahne Mayını,Meşale, Sis Bombası için çok önemlidir.
Her hangi bir sorunla karşılaşmak istemiyorsanız yaptığı işte deneyimli,hangi malzemeyi nerede nasıl kullanacağını ve malzemeyi tanıyan personelimizden yardım alabilirsiniz.
Proteknik İndoor Volkan-Şelale, Autdoor Volkan- Şelale,Sis Bombası,Meşale ürünleri hakkında rezervasyon, bilgi ve yardım almak için 24 saat bizleri arayabilirsiniz..


Ürün ve Hizmetler

Düğün Organizasyonu , Sünnet Organizasyonu , Fuar Organizasyonu , Nişan Organizasyonu , Müzik Organizasyonu , Kongre Organizasyonu , Açılış Organizasyonu , Doğum Günü Organizasyonu , Parti Organizasyonu , Davet Organizasyonu , Piknik Organizasyonu , Sünnet Düğünü Organizasyonu , Süsleme Organizasyon , Video Fotoğraf Çekimi , Havai Fişek Organizasyonu , Gelin Yürüme Yolu , Masa Sandalye Süsleme , Gelin Buketi , Gelin Arabası , Kurumsal Organizasyon , Mezuniyet Organizasyonu , Lansman Organizasyonu , Balon Süsleme Giydirme , Alışveriş Merkezi Süsleme , Sahne Dekorasyonu Firmaları , Festival Organizasyonu , Bayi / Acenta Toplantıları , Basın Buluşmaları , Konferans ve Seminerler , İş Yemekleri , Şirket Dönem Değerlendirme Toplantıları , Gala Yemek Organizasyonları , Sanatçı Organizasyonu , Volkan Şov , Kına Gecesi Organizasyonu ,

#havaifişek #konfeti #volkan #proteknik patlayıcılar #gök bombaları


Benzer Firmalar