Tuzla İkinci El Eşya


Tuzla

Telefon1: 2164576722

Telefon2: 5369288680

Fax:

Web: www.tuzlaikincielesya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tuzla Spot ve 2.El Eşya Alım-Satım Merkezine Hoşgeldiniz.

İkinci el eşya alanlar ve 2 el eşya alım satım konusunda yeterli bilgiye ulaşamadıysanız hemen bizi arayın. Firmamız tecrübeli ve teknik kadrosu
ile bütün spot eşya ile ilgili sorularınıza yardımcı olacaktır. 2 el eşya alanlar yerler arasında firmamız size en uygun fiyatları sunuyor.
İkinci el eşya alım satımı konusundaki tecrübemiz ile firmamız Tuzla İkinci El Eşya Alan Yerler Olarak her zaman hizmetinizdedir. Faaliyetlerine bölgesindeki vermiş olduğu
hizmetleri ile devam eden firmamız; İkinci el eşya, 2. el eşya, spot eşya, eski eşya alan yerler arasında müşterilerine en iyi çözümleri üretmektedir.

2.el çamaşır makinası, buzdolabı, bulaşık makinası, ev salon oturma grupları, masa sandalyeler, küçük ev aletleri, klima, kombi,
çekyat-baza ile tüm ikinci el eşylarınızı alıyoruz.

Kullanılmış eşya satmak; eski eşya alan yerler arasında iyi bir tercih yapamamızdan size içinden çıkılması zor durumlara sokabilir.
Firmamız sadece eşyalarınızı elinizden çıkartma işlemi sırasında değil sonrasında da size en uygun çözümleri üretmektedir.
Eski eşya alan yerler arasında bu özellği ile daima ön planda olan Doruk Spot ile eski eşyalarınızı rahatlıkla elinizden çıkartabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

Tuzla ilçesi ve yakın tüm mahalle ve köylerden eski kullanılmış ev ve işyeri eşyalarınızı alan mağazadır.

#Spot Eşya #İkinci El Eşya #Kullanılmış Eşya #Eski Eşya #2.El Eşya


Benzer Firmalar