Anasayfa » Organizasyon » ŞANLIURFA Organizasyon » ŞANLIURFA da WEB TASARIMI hayalim organizasyon

ŞANLIURFA da WEB TASARIMI hayalim organizasyon


BAHÇELİEVLER MAH.KIZ MESLEK LİSESİ KARŞISI

Telefon1: 05435352526

Telefon2: 04143160663

Fax: 04143160663

Web: urfadaorganizasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:9
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Neden Web Sitesi Yaptırmalısınız ?

Neden Web Sitesi Yaptımalısınız

Ürünlerinizi / Hizmetlerinizi Daha Çok Satabilmek İçin:
Bir web sitesine sahip olmak, firmanıza yepyeni kapılar aralar. Ürünlerinizi daha çok satabilmek için hedef kitlenize etkin şekilde ulaşıp ürünlerinizi ve firmanızı tanıtmanız gerekir. En geniş kitlelere, en uygun maliyetler, 24 saat kesintisiz sadece web sitenizle ulaşabilirsiniz.

Web siteniz ürün ve hizmetlerinizin daha çok satılmasını sağlar.



Yeni Müşteriler Kazanabilmek İçin:

Her firma ticari hayatı boyunca yeni müşterilere ihtiyaç duyar. Varolan sürekli müşterilerinizin ne zamana kadar sizinle çalışacağını bilemezsiniz. Onlar hep sizi tercih etseler de, işleri bozulup firmalarını kapatırlarsa siz müşteri kaybetmiş olursunuz.

Firmanızın büyümesi için sürekli yeni müşteriler kazanmanız gerekir. Böylece işinizi şansa bırakmayıp, firmanızın geleceğini garanti altına almış olursunuz.



Etkili Tanıtım İçin:
Web siteleri, firmanızın/markanızın tanıtımını etkili şekilde yapar. Doğru hedef kitleye, etkili tanıtım yapmak firmanızı ileri götürecektir. Markanızın daha çok tanınmasını, ürün ve hizmetlerin daha hızlı satılmasını sağlar.


Firmanızı/Ürünlerinizi daha etkili şekilde tanıtmak istemez misiniz?


Kolay Ulaşılabilmek İçin:
Web sitesi olan bir firmaya dünyanın her yerinden ulaşılır. Firmanız, web sitesi sayesinde kendisini tüm dünyaya tanıtma fırsatı yakalar. Firmanıza daha geniş kitleler tarafından kolayca ulaşılır. Başka hiçbir reklam platformu (radyo,tv,dergi, katalog vs..) web sitesi gibi dünyanın her yerinden 24 saat boyunca ulaşılabilir değildir.
Firma ve ürün bilgilerinize dünyanın her yerinden 24 saat boyunca ulaşılabiliyor olmasının, firmanıza sağlayacaklarını hiç düşündünüz mü?


Web Sitesinin Maliyeti Düşüktür:
Bugün bir gazetede, TV’de, Radyo’da 365 gün boyunca tanıtım yapmak isteseniz ödeyeceğiniz ücreti, bir web tasarım maliyeti ile karşılaştırın. Bir katalog hazırlatmış olsanız, web sitesi gibi dünyanın her köşesine ulaştırmak isteseniz karşılaşacağınız ücreti düşünün. Web sitesi maliyetleri bunlarla kıyaslanamayacak kadar ekonomiktir.
Mümkün olduğunca düşük maliyetle, mümkün olan en yüksek verimi alabilmek ticaretin temel kurallarındandır.
Siz uyurken bile, web siteniz, sizi dünyaya tanıyor, ürünlerinizi satıyor, ürün bedellerini tahsil ediyor, müşteri görüşlerini alıyor. Siz bu imkanlardan neden yararlanmıyorsunuz ?

Etkili İletişim İçin:
Reklam uygulamaları içinde ÇİFT YÖNLÜ İLETİŞİME olanak veren platform sadece web siteleridir. Tv, gazete, dergi, katalog, billboard reklamlarında iletişim hep tek yönlüdür. Web sitesi uygulamalarında iletişim çift yönlü sağlanabilir. Siz web sitenizde, firmanızı tanıtır, ürünlerini sunarsınız. ürün hakkında daha fazla bilgi talepleri, siparişler, firmanız hakkında yorumlar ve benzeri bilgileri alabilirsiniz.
Web siteniz sayesinde, potansiyel müşterileriniz, bayileriniz, üyeleriniz sizinle MASRAFSIZCA iletişim kurabilirle


Ürün ve Hizmetler


web hosting
Hizmetlerimiz Yönetilebilir Web SitesiWeb sitenizi güncellemek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Tamamen size özel hazırlanan programlarla web sitenizi her an güncelleyebilirsiniz..Flash Web SitesiAnimasyon ve ses teknolojilerinin bir arada kullanıldığı görselliği ön planda olduğu sitelere sahip olabilirsiniz..E-Ticaret UygulamalarıYeni şubenizi internete açarak maliyetinizi düşürüp geniş kitlelere ulaşabilir, ürün satışlarınızı güven içerisinde gerçekleştirebilirsiniz..Micro SiteKüçük ve amaca hiz
Hizmetlerimiz
Yönetilebilir Web SitesiWeb sitenizi güncellemek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Tamamen size özel hazırlanan programlarla web sitenizi her an güncelleyebilirsiniz..Flash Web SitesiAnimasyon ve ses teknolojilerinin bir arada kullanıldığı görselliği ön planda olduğu sitelere sahip olabilirsiniz..E-Ticaret UygulamalarıYeni şubenizi internete açarak maliyetinizi düşürüp geniş kitlelere ulaşabilir, ürün satışlarınızı güven içerisinde gerçekleştirebilirsiniz..Micro SiteKüçük ve amaca hizmet eden sitelerle, ürününüzü ve kampanyalarınızı tüm dünyayla paylaşabilirsiniz..Kurumsal KimlikAmblem, antetli kağıt, kartvizit, zarf, dosya, muhasebe formları, bloknot, tanıtım materyelleri...

Firmanızın dış görüntüsünü oluşturuyoruz..Dijital KatalogFirmanızın, basılı yayınlara göre daha prestijli, hesaplı, güncellenebilir ve kolay taşınabilir kataloglarını hazırlıyoruz.Mailing TasarımlarıKampanyalarınızı uzun metinlerle anlatmak yerine daha kolay anlaşılır ve şık tasarımlarla müşterilerinizin e-posta hesaplarına gönderin.


google optimizasyonu (SEO)

her şirkete bir web sitesi

kurumsal web tasarım

e-ticaret sistemi nedir ?

web sitesi neden önemlidir ?

dijital katalog devri başladı

#web sitesi #e-ticaret #dijital katalog #tasarım #prestij


Benzer Firmalar