Kartal Halı Yıkama


Bahçe Sok. No:6

Telefon1: 0216 399 03 02

Telefon2: 0544 645 74 76

Fax: 0216 399 03 02

Web: www.yikamahalikartal.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kartal bölgesinde hizmet verek halı yıkama fabrikasıdır. 7/24 saat hizmetinizdeyiz ve dilediğiniz saat bizi arayabilirsiniz. Yaklaşık 10 yıldır halı yıkama sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Teknolojiyi takip eden ve tüm gelişmeleri uygulayan ekibimiz her geçen gün sizlere daha iyi hizmetler sunmaktadır. Müşterilerimizin halıları aciliyet ve kalitesine göre sınıflandırılır ve hiçbir müşterü madur olmaz.


Ürün ve Hizmetler


Halı Kilim Battaniye Yıkama
Halı Kilim Battaniye Yıkama Yerinde halı yıkama, kilim yıkama battaniye yatak yıkama yorgan ve yastık yıkama hizmetleri vermekteyiz. Tüm kartal için hizmet ağımız mevcuttur.
Kartal Halı Yıkama Şirketleri olarak hizmet vermKartal Halı Yıkama, Kartal Halı Yıkama Firmaları, Kartal Halı Yıkama Fabrikası, ekteyiz. Hızlı Servis, 1 günde teslimat, Halı yıkamada Kampanya, Evinizde KURU Hijyenik Temizleme özellikleri sunmaktayız. Uğur Mumcu, Yakacık, Soğanlık, Topselvi, Atalar, Rahmanlar başta olmak üzere Hürriyet Mahallesi, Karlıktepe, Cevizli, Sancaktepe bölgelerinde en geniş hizmet ağı sunmaktayız.

#Kartal Halı Yıkama #Kartal Halı Yıkama Firmaları #halı yıkama yakacık #esentepe halı yıkama #Kartal Halı Yıkama Fabrikası


Benzer Firmalar