ER REGÜLATÖR


FATİH CAD.TURGUT REİS MAH.ÇAĞRI SOK.

Telefon1: 02164988818

Telefon2: 05442135012

Fax: 02164988818

Web: www.erregulator.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA
www.erregulator.com
info@erregulator.com
Firma Kurucuları 1995 yılından bu güne dek bu sektörde olup bilgi birikim ve tecrübelerini sizlere daha güçlü kaliteli hizmet vermek amacı ile Mart 2013 Yılında Er Regülatör Elektronik Elektrik Adı Altında Firma Kurucuları Rahmi Hastürk ve Ercan Yartaşı Sizlere Garantili Hizmet Sunmak adına Üretime Geçmiş bulunmaktadır.Başarılı çalışmalara imza atmak adına sizlerle çalışmalarımızı paylaşmaktan onur duyarız.
Saygılarımızla
Er Regülatör Elektronik


Ürün ve Hizmetler

ER Regülatör
REGÜLATÖR NEDİR ?

Şebeke gerilimindeki yükselme, düşme ve tüm dengesizlikleri önleyip, gerilim regülasyonu yapan cihazlara Regülatör denir.
Frekans, hız, güç, Basınç, gerilim ve akım gibi fiziksel büyüklükleri, sınırlı ölçüde sabit tutabilen ve bu unsurları değiştirerek tekrar olması gereken değerde tutabilen cihaz.

Enerjinin farklı faktörlerden dolayı düşmesi yada yükselmesinden dolayı Elektrikli cihazlarda oluşan sorunları ortadan kaldırmak için üretilen Elektrik cihazlarıdır, bu cihazlar elektrik enerjisini içerisindeki donanımsal parçalar ile enerjiyi düşürür veya yükseltir bu enerjiyi düşürme veya yükseltme işlemleri içerisindeki Elektronik micro işlemcili devre ile yapılmaktadır. Sanayi\`ler için üç fazlı Regülatörler,
Ev\`ler için ise tek fazlı regülatör\`ler tercih edilmektedir.

Regülatör bunun yanında elektronik olarak sağlanan koruma sayesinde ayar sahası dışındaki gerilim düşme ve yükselmelerinde, çıkış gerilimini elektromekanik olarak anında düzenleyip, buna bağlı olarak oluşabilecek muhtemel hasarları önler. Her türlü bilgisayar sistemi, fax, Fotokopi, tıp ve laboratuar cihazlarında, ev ve işyeri aydınlatması, komple daire ve ofis beslemelerinde, asansörlü alanlar, imalathaneler, oteller, bankalar, atölyeler, fabrikalarda emniyetle kullanılır. regülatör şebekeye seri bağlanan booster Trafo ve hassas yapıdaki varyak diye bilinen reostalar yardımı ile çıkış gerilimi regülasyonu yapmaktadır. Bu Regülatörler nihai tüketicinin voltaj problemi ve kullanmış olduğu cihazların nominal çalışma gerilimi, gücü baz alınarak üretilmektedir.

#REGÜLATÖR #ELEKTRİK #ELEKTRONİK #GÜÇ KAYNAĞI #DÜZENLEYİCİ


Benzer Firmalar