Mayteks Çanta


Musalla Bağları Mahallesi Hayrakoşan sokak no:9 Selçuklu / KONYA

Telefon1: 0332 245 48 28

Telefon2: 0545 245 48 28

Fax: 0332 246 49 29

Web: www.maytekscanta.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mayteks Çanta 2004 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Promosyon çanta sektöründe üretici ve satış konularında uzman ve deneyimli bir ekip tarafından kurulan Mayteks Çanta, müşterilerine ve promosyon çantalara değer katmaya devam ediyor.

Promosyon çanta imalatında liderliğini korumayı ve sahip olduğu deneyim ve değerlerini dünya ile paylaşmayı kendisine vizyon edinmiştir.

Yılların kazandırdığı deneyim ve birikimini, ürünlerine ve hizmet kalitesine aktararak müşterilerine hizmette mükemmeli yakalamak, ülke ekonomisine katkıda bulunmak, ekibimiz, çözüm ortaklarımız ve müşterilerimizin desteğini kazanmak, insan sağlığını ve rahatını ön planda tutan çevreye duyarlı ürünleri hayata geçirmek misyonu ile promosyon çantalara değer ve estetik katmak için çalışıyoruz.


Ürün ve Hizmetler


Promosyon Çanta
Vinleks, imperteks, elyaf çanta çeşitleri ve uygun fiyat avantajları için www.maytekscanta.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz..
Sahip olunan yönetim anlayışı, bölgesinde lider, küresel ekonomide etkin ve saygın bir yer edinmeyi amaçlamaktadır. Yaptığımız her işe farklı bir gözle yeniden bakmak, sahip olduğumuz bilgi, birikim ve tecrübe ile başta ekibimiz olmak üzere, sektörümüzde, ülkemizde ve Dünya’da bir değer ifade etmeye devam edeceğiz…

#kuyumcu çantası #promosyon çanta #eczane çanta #reklam çantası #takı çantası


Benzer Firmalar