çorlu asya evden eve nakliyat


şehsinan mah mescit sok no17/2

Telefon1: 0282 653 55 40

Telefon2: 0542 559 55 40

Fax: 0282 652 24 81

Web: corluasyanakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Asya Nakliyat olarak uluslararası taşımacılıkta eşyayı gideceği yere ve hacmine göre çeşitli seçeneklerde değerlendirip, hava, kara ve deniz olmak üzere en uygun seçenek üzerinden fiyatlandırma yaparak müşterilerimize her zaman dünya standartlarında bir hizmet sunmaktayız.

Evden eve nakliyatta, varış noktalarında iş ortağımız olan profesyonel firmalarla işbirliği yapıyor olmamız hizmet kalimetimizi arttırmaktadır.

Üyesi bulunduğumuz birçok organizasyon sayesinde dünyanın her yerinde aynı kalitede hizmet verebilecek acenta ağına sahibiz. Hava, kara veya deniz olmak uzere müşterilerimizin eşyalarını gönderme yolumuza göre, varış noktasında belli kalite standartlarına haiz olan bir acentamız teslimat veya paketleme hizmetini başarıyla sunmaktadır.


Müşterilerimize sunduğumuz en büyük avantajlardan biri de metreküp bazlı fiyatlarla, eşyaları kapladığı alana göre ücretlendirmemizdir.


Ürün ve Hizmetler


nakliye
Asya Nakliyat olarak uluslararası taşımacılıkta eşyayı gideceği yere ve hacmine göre çeşitli seçeneklerde değerlendirip, hava, kara ve deniz olmak üzere en uygun seçenek üzerinden fiyatlandırma yaparak müşterilerimize her zaman dünya standartlarında bir hizmet sunmaktayız. Evden eve nakliyatta, varış noktalarında iş ortağımız olan profesyonel firmalarla işbirliği yapıyor olmamız hizmet kalimetimizi arttırmaktadır. Üyesi bulunduğumuz birçok organizasyon sayesinde dünyanın her yerinde aynı k

#çorlu evden eve nakliyat #çorlu evden eve nakliyat firmaları #çorlu evden eve nakliyat #çorlu nakliyat #çorlu evden eve taşımacılık


Benzer Firmalar