BMBlab Sağlık Hizmetleri


Fatih/İstanbul

Telefon1: 0212 524 19 77

Telefon2: 0532 151 97 44

Fax: 0212 524 19 77

Web: www.bmblab.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Marka ve model gözetmeksizin tüm medikal cihazlarınız onarımı teknik kadrolarımız tarafından garantili olarak yapılmaktadır.Ayrıca tıbbi cihaz bakım anlaşmaları sayesinde , periyodik bakımlarımızla cihazlarınızı güvence altına alıyoruz.Bakım anlaşması olan hastanelerden servis ücreti talep etmiyor ve cihaz onarımlarında kalibrasyonları ücretsiz yapıyoruz.
Anlaşmalı olduğumuz hastanelerin cihaz arızaları durumunda Türkiye`nin her noktasına en kısa zamanda ulaşılarak gerekli müdahale yapılır.
Servisimizde medikal cihazların elektronik kartlarının onarımını da yapılmaktadır.Hasar görmüş veya yıpranmış kartların orijinal şekilde yeniden yapılmasıyla ilgili her türlü donanıma sahibiz.
Ayrıca cihazlarınıza uygun besleme kartları , güç kaynakları , adaptör , prob , ara kablo vb. sistemlerin isteğe ve ihtiyaca uygun olarak tasarım ve modifiyesini yapmaktayız.
Anlaşmalı olduğumuz hastanelere 7/24 teknik servis desteği sağlamaktayız.
Servislere gitmiş ama onarımı yapılamamış olan cihazlarınızı mutlaka bizlere danışın.


Ürün ve Hizmetler

Marka ve model gözetmeksizin tüm medikal cihazlarınız onarımı teknik kadrolarımız tarafından garantili olarak yapılmaktadır.Ayrıca tıbbi cihaz bakım anlaşmaları sayesinde , periyodik bakımlarımızla cihazlarınızı güvence altına alıyoruz.Bakım anlaşması olan hastanelerden servis ücreti talep etmiyor ve cihaz onarımlarında kalibrasyonları ücretsiz yapıyoruz.Anlaşmalı olduğumuz hastanelerin cihaz arızaları durumunda Türkiye`nin her noktasına en kısa zamanda ulaşılarak gerekli müdahale yapılır.Servisimizde medikal cihazların elektronik kartlarının onarımını da yapılmaktadır.Hasar görmüş veya yıpranmış kartların orijinal şekilde yeniden yapılmasıyla ilgili her türlü donanıma sahibiz.Ayrıca cihazlarınıza uygun besleme kartları , güç kaynakları , adaptör , prob , ara kablo vb. sistemlerin isteğe ve ihtiyaca uygun olarak tasarım ve modifiyesini yapmaktayız.Anlaşmalı olduğumuz hastanelere 7/24 teknik servis desteği sağlamaktayız.Servislere gitmiş ama onarımı yapılamamış olan cihazlarınızı mutlaka bizlere danışın.

#medikal teknik servis #tıbbi cihaz teknik servis #tıbbi cihaz kart tamiri #laboratuar sarf malzeme #


Benzer Firmalar