AVRUPA LİSANLARI MERKEZİ


merkez mah çukurçeşme cad no 21 kat 3

Telefon1: 0212 5647991

Telefon2: 02125709053

Fax: 02125709432

Web: www.avrupalisanlarımerkezi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:4 | Memur:6 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

misyonumuzAVRUPA LİSANLARI MERKEZİ, temelde birçok insanın en çok sorun yaşadığı İngilizce KONUŞMA probleminin çözümüne yeni bir soluk getirmiştir. Alışılan yöntemlerin aksine gramer, kitap, ödev alışkanlıklarını ortadan kaldırarak tamamen konuşma odaklı AVRUPA LİSANLARI MERKEZİ Genel İngilizce Konuşma Eğitimi ile Türkiye\`de bu alanda öncülük yapmıştır.

Eğitimin, kişilerin dil konusundaki ihtiyaçlarına ve amaçlarına göre yapılandırılması gerektiğini düşünen AVRUPA LİSANLARI MERKEZİ, maksimum 8 kişilik sınıflarda, uyguladığı yeni öğretim metotlarıyla işadamları, öğrenciler, yöneticiler, ev hanımları ya da her yaştan her kişinin eğitim ihtiyaçlarına çözümler sunmaktadır.

AVRUPA LİSANLARI MERKEZİ ihtiyaca yönelik eğitim programları ile hızlı ve etkili bir şekilde çözüme giderek gereksiz zaman kayıplarını da önlemektedir.



1- İnsana ve kaliteye yatırım yapmayı temel almak,kaliteye yatırım öncülüğünde verimli,becerikli insan yetiştirmek.

2- Disiplin kurallarını prensip edinen disiplini güleryüzlülüğüyle tamamlayan halkla ilişkileriyle öğrencileri sıcak bir atmosferde karşılamak.

3- Hızla gelişen teknolojinin getirdiği sürekli değişim ve gelişime dinamik eğitim kadrosu ile cevap vermek.

4- Avrupa Lisanları Merkezi sistemi en güncel yöntemleri kullanarak dil becerilerini konuşma,yazma,okuma gibi önemli fonksiyonları öğrencilerine en hızlı ve kalıcı bir şekilde kazandırmak.

5- Türkiye’nin Avrupa ile entegrasyonunun önem kazanmasıyla bireysel ve kurumsal dil ihtiyacını karşılamak, Avrupa Lisanları Merkezi olmanın farkını yaşatmak.


Ürün ve Hizmetler


DİL KURSU
İNGİLİZCE KURSU DİL KURSU ALMANCA FRANSIZCA RUSÇA GAZİOSMANPAŞA DİL KURSU
Gaziosmanpaşa da dil kursu İngilizce kursu en iyi dil kursu.Gaziosmanpaşada İngilizce kursları rusça almanca Fransızca İtalyanca almanca a1 aile birleşimi

#gaziosmanpaşa dil kursu ingilizce kursu #almaca kursu a1 aile birleşimi #dil kursu ingilizce en iyi kurs #rusça fransızca #dil kursu ingilizce


Benzer Firmalar