Anasayfa » Hortum » Lastik sanayi » İSTANBUL Hortum » Teknofleks Hortum

Teknofleks Hortum


Ünalan Mh. Kartopu Sk. No:10/a 34700 Üsküdar/İSTANBUL

Telefon1: 0(216) 428 53 81

Telefon2:

Fax: 0(216) 428 18 92

Web: www.teknofleks.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TEKNOFLEKS Endüstri Ürünleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi olarak endüstriyel hortumlar,bağlantı elemanları,PVC şerit perde ve levhalar gibi sanayiye yönelik ürünlerin ithalatını yapmaktayız.

PVC ve PU\`dan mamül endüstriyel hortum sektöründe Avrupanın en büyük üreticisi olan MERLETT TECNOPLASTIC SpA\`nın ve diğer İtalyan hortum üreticileri TECNICA SrL,ve TUBITHOR SpA firmalarının Türkiye distribütörüyüz.Ayrıca PVC Şerit Perde ve Levhalar sektöründe dünyanın en büyük şirketi olan Fransız EXTRUFLEX firmasınında Türkiye distribütörlüğünü yapmaktayız.


Ürün ve Hizmetler


hortum
Her türden hortum ve hortum ekipmanları
Bunların yanısıra Uzakdoğu\`dan da muhtelif hortum ve paslanmaz kamlok gibi hortum bağlantı elemanları ithal etmekteyiz.Şirketimiz yaptığı ithalatın yanında bazı PVC ve kauçuk hortum ürünlerini de ülkemizde ürettirmektedir.

Değerli müşterilerimizin çözüm ortağı olarak en iyi hizmeti sunmak amacı ile ithal ettiğimiz ve ürettiğimiz ürünlerimizi sürekli olarak stoklarımızda bulundurmak ana prensibimizdir.

Büyüyen ülkemizin endüstriyel ara mal ihtiyaçları için kaliteli, pratik ve ekonomik çözümler üretmeyi prensip edinen, temel felsefesi insana odaklılık, etik değerlere bağlılık ve disiplinli çalışmak olan firmamız kıymetli müşterileri ile karşılıklı memnuniyet çerçevesinde \

#hortum, pvc perde #endüstriyel hortum #Kamlok #gıda hortumu #


Benzer Firmalar

  • Emek Hortum
    titreşim takoz çeşitleri, tekne römork kauçuk parça..