Nero Print


Halaskargazi cad.yenel apt no 122-1 şişli

Telefon1: 2122401515

Telefon2:

Fax: 2122960993

Web: www.neroprint.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Nero Pirint
2000 yılında kurulan Nero Print, Hp, Xerox, Canon, Samsung, Kyocera, Epson, Lexmark gibi markaların yazıcı sarf malzemelerinin satış, tedarik, dolum ve bakım hizmetlerini gerçekleştirmektedir.
Müşterileri arasında, küçük ve orta ölçekli kobiler, kamu daireleri, kurumsal firmalar ve Türkiye genelinde bayileri olan Nero print , Türkiye pazarında, kurum ve kurumların sürekli dökümantasyon ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmet vermekte ve yaygın markaların tüm toner ve kartuşlarının dolum hizmetinin yanında ithal muadil ürünlerin de hızlı ve sürekli bir şekilde temin ve hizmetini sağlamaktadır.

12 yıllık tecrübesiyle her zaman en iyiyi sunma çabasında olan ve müşteri memnuniyetini daima ilk koşul kabul eden firmamız, yenilikçi kimliğiyle sektöre öncü olan uygulamalarına devam etmektedir.
Teknolojik altyapısı, sarf malzemeleri sektöründeki benzersiz deneyimi ve oluşturduğu profesyonel kadrosuyla bugün ve gelecekte müşterilerine en iyi hizmeti sunma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Nero print, üretim kalitesi ve teknik servis hizmetlerinde İSO 9001 Belgeli firmadır

Kurumsal firmaların dolum ve yenilemede tercih ettiği tedarikçilerin başında gelen Nero, dolum tesisini 10 yılda laboratuar ortamına getirmiş, Kartusstore.com , Nero Print ,Renk cambazı markalarını geliştirmiş bir firma olmasının yanında , fakslı yazıcılar, matris yazıcılar, renkli yazıcılar, mürekkepli yazıcılar, S.B Laser ve tarayıcıların da satışını gerçekleştirmekte ayrıca müşterilerine doğru yazıcıyı satın almaları konusunda danışmanlık yapmaktadır.

Bilgisayar sarf malzemeleri alanında en iyi ve kaliteliyi sunan Nero print, kartuş toner dolumu yaptırmanın ne kadar düşük maliyetli ve güvenilir bir yöntem olduğunu müşterilerine kanıtlamaktadır.
İstanbul içinde her bölgeye sarf malzemeleri tedarik hizmeti sunan ekibimiz; kartuş, toner, yazıcı, şerit, fotokopi, faks ve diğer sarf malzemesi ihtiyaçları için motorlu sevkiyat ile 7/24 hizmet vermektedir.
Zafer ALGÜL


Ürün ve Hizmetler


Hp ce285A TONER
Nero print ce285a ithal toner
Toner dolumu, kartuş dolumu, muadil toner
yazıcı kartuşları, hp toner, samsung toner, xerox toner, oki toner
dolum toner, şişli toner dolumu, dolum toner şişli, toner doldurma şişli, yazıcı teknik servis

#toner dolum,toner doldurma #kartuş dolum,muadil toner #şişli toner dolum,şişli toner dolumu #toner dolum şişli,hp toner #samsung toner,xerox toner


Benzer Firmalar