özdemir konteyner


g 119 sk no 24

Telefon1: 02165264185

Telefon2:

Fax: 02165406766

Web: www.ozdemirkonteyner.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:11
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ırak kazakistan türkmenistan libya

ÖZDEMİR KONTEYNER 2008 yılında siz değerli müşterilerimize kaliteli, hızlı ve çağdaş hizmet vermek amacı ile kurulmuştur. Yılların vermiş olduğu deneyim, bilgi ve birikimler firmamız çatısı altında toplanmış ve güçlü bir ekip oluşturularak müşterilerin hizmetine sunulmuştur.

ÖZDEMİR KONTEYNER olarak Konteyner ve Prefabrik dalında gelişen teknolojiden yararlanıp yeni sistemler geliştirerek müşterilerimize en hızlı, kaliteli üstün hizmet sunmak öncelikli hedefimizdir.

Müşteri memnuniyeti ve kaliteyi prensip edinmiş tüm ÖZDEMİR KONTEYNER personeli; her biri alanında uzman ve ortalama 15 yıllık deneyimi olan personelden oluşmaktadır. Daima profesyonelliği hedefleyen ÖZDEMİR KONTEYNER yapı sektörünün tedariği alanında uzman olmayı bir görev bilmektedir. Yapmış olduğu çalışmalar ve referansları ile kendini kanıtlayan şirketimiz daima büyümeyi amaç edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler


konteyner şantiye konteyneri
ÖZDEMİR KONTEYNER sahip olduğu imkan, bilgi ve tecrübesi ile müşterilerinin ihtiyacına uygun her ebatta; Ofis Konteyneri Yük Konteyneri Şantiye Konteyneri Prefabrik Konutlar Monoblok Konteyneri Yaşam Konteyneri Mutfak Konteyneri Yatakhane Konteyneri WC-Duş Konteyneri üretimi yapmaktadır. Standart üretimimiz 3,00x7,00 m ve 2,40x6,00 m olarak belirlenmiştir. Bu konteynerler odalara bölmek ve aynı zaman
ÖZDEMİR KONTEYNER sahip olduğu imkan, bilgi ve tecrübesi ile müşterilerinin ihtiyacına uygun her ebatta;

Ofis Konteyneri Yük Konteyneri Şantiye Konteyneri

Prefabrik Konutlar Monoblok Konteyneri Yaşam Konteyneri

Mutfak Konteyneri Yatakhane Konteyneri WC-Duş Konteyneri

üretimi yapmaktadır.

Standart üretimimiz 3, 00x7, 00 m ve 2, 40x6, 00 m olarak belirlenmiştir. Bu konteynerler odalara bölmek ve aynı zamanda wc, duş, mutfak gibi bölümler eklemekde mümkündür.

#konteyner,yük konteyneri #şantiye konteyneri,konteyner ev #ofis konteyneri,wc konteyneri #yaşam konteyneri #yemekhane konteyneri,pefabrik


Benzer Firmalar