M.Atalay Kapı


Kuruçay Organize Sanayi Sitesi 867 Sk. No:23 Edremit / BALIKESİR

Telefon1: 02663921054

Telefon2:

Fax: 02663921064

Web: www.atalaykapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ATALAY Kapı & Mutfak; Dünyadaki en son mobilya tasarım trendlerine uygun, dayanıklı, anti bakteriyel, kansorejen madde içermeyen, kullanım kolaylığı ve ergonomik yapısı üst düzeyde, her türlü ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek kısaca yaşadığınız mekanlara değer katacak kapı, mutfak, hilton banyo, ray dolap, yaşam üniteleri ve proje bazlı toplu konutlara üretim yapmaktadır. Konusunda uzman mimarları, kaliteli ustaları ve çalışanları ile üretim hattındaki son model makine ve ekipmanları ile müşterilerine özel çözümler sunmaktadır.
ATALAY Kapı & Mutfak; Kaliteli ürün ve zamanında üretim, ekonomik fiyatlandırma ve koşulsuz müşteri anlayışıyla bilgi ve birikimini sizlerle paylaşmaktadır. Aynı hizmet ve üretim anlayışıyla sektörün lider firmalarından biri olma yolunda kararlılıkla devam etmektedir. Fabrikamızın tek vardiya aylık kapı üretimi 5000 adettir. Aylık ortalama 100 daire için kapı, mutfak, hilton banyo, ray dolap, yaşam üniteleri üretebilmektedir.
Kalite Politikamız; Müşteri beklentilerinin tam anlamıyla karşılanmasını temel amaç edinen, iş ortaklarına reel kazanç sağlayan, tedarikçi ilişkilerini dengeleyen, çalışanlarını bilgilendirip yetkilendirmesini, takım çalışmasını, güncel eğitimler ile süreçlerin sürekli iyileştirilmesini hedefleyen, kaliteli üretimin devamlılığını sağlayarak toplumsal sorumluluklarını yerine getiren, çevresine saygılı üretim ve yönetim ile hedeflenen kalitede, zamanında ve hatasız olarak sunmak kalite politikamızdır.
Her müşteri için standart uygulama, güvenilir verilere dayalı hizmet sunmak, satış öncesi ve sonrası müşteri hizmetleri, bilgi paylaşımı, ulusal ve uluslararası kalite belgelerine sahip ürünlerin pazarlanmasını kendisine amaç ve hedef edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler


Atalay Kapı
Atalay Kapı
Masif Kapı İmalatı, Modern Kapı İmalatı, Panel Kapı İmalatı, Amerikan Kapı İmalatı, Modern Mutfak İmalatı, Ray Dolap İmalatı, Hilton Banyo İmalatı, Yaşam Ünitesi İmalatı, Tv Sephası İmalatı

#kapı imalatı #kapı fabrikası #masif kapı #panel kapı #modern kapı


Benzer Firmalar