Dilşeker GIDA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.


İstoç Ticaret Merkezi 25. Yol B1 Blok No:3/1 Petrol Plaza Mahmutbey

Telefon1: 02126591366

Telefon2:

Fax:

Web: www.sevdiklerinizisevindirin.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız İstoç`ta Dİlşeker Markası ile %100 gerçek çikolata ürünler, 1. kalite kuruyemiş, glukuz şurubu olmayan lokumlar, mevlüt şekeri, nikah şekeri v.b. ürünlerin toptan ve perakende satışını yapmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Çakıl taşı Çikolata
% 100 Gerçek Çikolata Dolgulu Çakıltaşı Toptan ürün alımlarınız için lütfen info@dilseker.com adresinden bize ulaşın, size özel fiyatımızla en kaliteli ürünlere kavuşun.
Bademli Fitil Lokum
Bademli Fitil Lokum Net: 650 Gr. Ürünlerimizde % 100 şeker kullanılmakta olup, glikoz şurubu bulunmamaktadır. Toptan ürün alımlarınız için lütfen info@dilseker.com adresinden bize ulaşın, size özel fiyatımızla en kaliteli ürünlere kavuşun.
Badem Draje 100 Gr.
% 100 Gerçek Çikolata Kaplı Renkli Badem Toptan ürün alımlarınız için lütfen info@dilseker.com adresinden bize ulaşın, size özel fiyatımızla en kaliteli ürünlere kavuşun.
Fındık Draje (Sütlü) 100 gr
% 100 Gerçek Çikolata Kaplı Fındık Draje Toptan ürün alımlarınız için lütfen info@dilseker.com adresinden bize ulaşın, size özel fiyatımızla en kaliteli ürünlere kavuşun.
Deniz Yıldızı Nikah Şekeri
İçerik : Lavanta Magnet (Mıknatıs) : Yok Genel açıklamalar 1- Ekran ayarlarınızdan dolayı, Fotoğrafı görülen ürün ile satın aldığınız ürünlerin boyut ve renkleri farklı görünebilir. 2- Biblolarda, Kına Keselerinde ve Oyuncaklı ürünlerde magnet (mıknatıs) yoktur. 3- Deniz ürünlerimiz doğaldır.(Plastik,Polyester vb. değil) Bu nedele satın aldığınız ürünlerin aralarında boyut ve renk farklılıkları olabilir. 4- Deniz yıldızı ürünümüzün kendine has doğal kokusu vardır. 5- Detaylı bilgi ve Acel
Kına Çerezi 1 Kg
*Resimler ürünlerimizin orjinal resmi olup, ürünlerin aynısı gönderilecektir. *İçindekiler; Antep fıstığı, Fındık, Badem, Kaju, Sarı leblebi, Pamuk leblebi, Soslu mısır, Tuzlu fıstık olup birinci kalite Taze ürünlerdir. Aksi Halde İade Garantisi. *Bu fiyata bu karışımı başka bir yerde bulamazsınız. *Minimum sipariş 5 kilodur. *5 kiloluk sipariş : Paket başı 80 gramdan ort. 60 paket tutar. İsteğe göre gram azaltılıp paket sayısı arttırılabilir. *Paketler Hediyemizdir.
`Kaliteli ürünler, Makul fiyata`
Toptan ve perakende satışlar
Kuruyemiş çeşitleri
Draje çikolata çeşitleri
Lokum çeşitleri ve toptan satışı
Kurumsal hediye paketleri
Nişan çerezi ve tepsisi hazırlama,
Nikah şekeri ve bebek şekeri sipariş üzerine hazırlama.
Mevlüd şekeri hazırlama.
Spesiyal, madlen, draje v.b. çikolataların toptan ve perakende satışı.

#lokum, fındık draje #çikolata, çakıl taşı çikolata #fitil lokum, halep lokum #kuruyemiş, Antep fıstığı #mevlüt şekeri, nikah şekeri


Benzer Firmalar