Öztürker Mermer


Merkez Kırağaç Mah. Hadımköy Yolu Üzeri No:19/A Büyükçekmece /İstanbul

Telefon1: 02128580862

Telefon2:

Fax: 02128580862

Web: www.bandirma-mermer.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


1987 yılında Balıkesir ili Erdek ilçesinde atölyecilikle mermer sektörüne ilk adımını atan firmamız 1991 yılında gelişen ve büyüyen bu sektörde organizasyon değişikliğine giderek konumunu daha da güçlendirmek üzere Balıkesir Bandırma’da 12,000 m2`si kapalı beton saha olmak üzere 25,000 m2 alan üzere kurulu olan modern tesislerinde üretime devam etmeye başlamıştır.

Kaliteli mermer üretimi için uzman personel ve modern makinaları kullanmaktan geçtiğinin bilincinde olan firmamız sizler için istenilen ebatta mermer işleyerek yılda 250,000 m2 kapasiteye ulaşmıştır.

2011 yılında mermer üretimi ve satışının yanı sıra proje ortaklarımızın yoğun talepleri karşısında inşaat proje taahhüt ve siz değerli meslektaşlarına mermer, traverten, çimstone ve granit tedariğinde profosyonel anlamda hizmet verebilmek adına merkezini İstanbul Büyükçekmece’deki Showroom’una taşımıştır.

2013 yılında proje taahhüt işlerimizdeki yoğun talepden dolayı Bursa Osmangazi’de içinde su jeti,korien tezgah vs. ürünlerinin imalatının yapıldığı yarı mamul firmasını bünyesine alarak mermer uygulama sektöründe profosyonelliğini bir kez daha vurgulamıştır.

Ana hedefimizin “Toplam Kalite” olan firmamızda mermerin çalışanın ve kaynakların uygun koşullar çerçevesinde geliştirilmesi ve bu kaynakların verimli kullanılması doğrultusundadır.

Firmamızda da müşterilerin isteklerini tam anlamıyla karşılamak için eğitilmiş insan kaynaklarıyla planlı ve sistematik şekilde kalite çalışmaları yapılmaktadır.

Hedefimiz toplam kaliteyi yakalamak ve şirketimizin kalite, ve doğaya saygı açısından örnek bir kuruluş olmasını sağlamaktır.

Öztürker Mermer olarak bundan sonrada mermer üretimi ile mermer sektöründeki deneyim ve rekabetçi gücümüzle kendi çıtamızı yükseltip gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki pazar payını arttırmayı amaçlıyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Emperador|Emperador light|Emperador kaplama

#Emperador #Emperador Light # # #


Benzer Firmalar