Anasayfa » Çevre ve su » İSTANBUL Çevre ve su » Bersa İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti.

Bersa İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti.


Şalcıkır Caddesi No.55

Telefon1: 2122232266

Telefon2:

Fax: 2122233786

Web: www.ber-sa.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:7 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Taiwan, İngiltere, Yunanistan

Bersa İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti. 1991 yılından bu yana öncelikli olarak eğitim kurumları, zihin ve hareket engeli bulunan çocuklar için eğitim veren kurum ve kuruluşlar, hastane, restaurant, oteller, tatil köylerinde kullanılabilen, belediye ve özel kuruluşların iç ve dış mekan, park ve bahçe düzenlemelerine yönelik çocuk oyun alanları, alışveriş merkezleri, parti evleri, çocuk cafeleri, parklar ve benzeri ürünlerin üretim, ithalat ve ihracatına yönelik projeler ve çevre teknoloji ürünleri ile ilgilenmektedir.

Amacımız, dünyanın her köşesinde bu alanlarda üretim ve araştırma yapan firmalarla Türkiye’deki eğitimciler ve ilgili kuruluşları buluşturarak etkili ve doğru seçimler yapmalarını kolaylaştırmaktır.

Hedefimiz, eğitim, eğlence ve çevre konularında kurumsal beklentilerinizi en uygun çözümlerle karşılayabilmek ve bu devamlılığı sağlayarak hafızalarınızda yer edinebilmektir.

Çeşitli fikirler üretmek ve alternatifler yaratmanın işimizin ve işinizin bir parçası olduğunun bilinci ile fikirlerimizi beğeninize sunuyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Anaokulu malzemeleri, eğitim materyali, eğitici materyal, oyun alanları, softplay, top havuzları, oyun sistemleri, park bahçe oyunları, çevre teknolojileri, atık değerlendirme, organik atık, organik gübre, geri dönüşüm, atık geri dönüşüm, enzim, karbon, gübre

#Çevre Teknolojileri #Organik Gübre #Anaokulu #Eğitim #Eğlence


Benzer Firmalar