Anasayfa » Online Alışveriş » Ticaret ve perakende satış » İZMİR Online Alışveriş » İLGİNÇ BİRSEY TİCARET-ilgincbirsey.com

İLGİNÇ BİRSEY TİCARET-ilgincbirsey.com


1202/4 sok no:6

Telefon1: 02324580606

Telefon2:

Fax: 02324490086

Web: www.ilgincbirsey.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:1 | Memur:3 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:çin,bosna hersek,isveç,amerika

Firmamız İLGİNÇ BİRŞEY TİCARET olarak herkese her zaman en yeni en ilginç ürünleri sunmayı hedeflemiştir. E-ticaret mağazamızdan ister kendinize ister sevdiklerinize en ilginç hediyeleri bulabilirsiniz. İster özel günler için ister sadece ev dekorasyon hediyesi için çok farklı seçenekler bulabilirsiniz.
Hediye fikirlerimiz hem sizi hemde hediye sahibini mutlu edecektir. Yüzlerce ürün seçeneklerimizi incelemek için daha fazla vakit kaybetmeyin. İlginç ürünlerin ve ilginç hediyelerin adresi ilgincbirsey.com `da..
Ayrıca firmamız performix plasti dip ürünlerinin yetkili satıcısıdır.


Ürün ve Hizmetler


şişede aşk mesajı
HER ÖZEL GÜNDE SEVDİKLERİMİZE MESAJLARIMIZI DİLEKLERİMİZİ DAHA FARKLI BİR ŞEKİLDE İLETMEK İÇİN HEP DÜŞÜNMÜŞÜZDÜR. İşte size sevginizi ifade etmek için marjinal ve farklı bir yol. ev ve ofisinizi süsleyecek ülke pullarını taşıyan dekoratif şişedeki mesajı verdiğiniz kişi bunu hep saklayacaktır. Mesajınızı sevdiklerinize denizden gelen şişe içinde iletmek ister misiniz Şişenin içinde mini bir mektup yer almakta olup sizin sevgi mesajlarınızı beklemektedir. Şişelerin içinde farklı çiç
hediyelik eşya , ilginç ürünler, ilginç hediyeler, sıradışı ürünler, ev dekorasyon ürünleri, sevgiliye hediye, hediye fikirleri, bulabileceğiniz sanal mağazadır.

#ilginç hediyeler #farklı hediyeler #plasti dip #ilginç ürünler #ev dekorasyon


Benzer Firmalar