CLEANVEZNE


şişli istanbul

Telefon1: 05321787741

Telefon2:

Fax: 02128528689

Web: www.cleanvezne.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:120 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz 1993 yılında Gsm Teknolojisinin Türkiye’ye gelişi ile iletişim dünyasına kapılarını açmıştır. Çağdaş ürün, hizmet ve yeniliklerin yayılımını sağlamada öncü olmak vizyonu ile hareket eden şirketimiz modern pazarlama aktivitelerinin tüm unsurlarını bünyesinde barındıran, sunduğu teknoloji ürünü ve hizmetleri ile çağdaş bir şirket olmayı başararak Türkiye’nin lider kuruluşları arasında olmayı başarmıştır. Girişimci ve yenilikçi yapısı ile teknolojik alandaki gelişmeyi tüm iş alanlarına uygulayan firmamız, dünya standartlarındaki kalitesi ile ve sürdürülebilir başarı hedefi ile ilerlemektedir. Kurulduğumuz günden bu yana faaliyet alanlarımızda başarılı ve öncü çalışmalarımızla sürekli kendimizi yenileyerek topluma artı değer kazandırmaya devam etmeyi hedeflemekteyiz.


Ürün ve Hizmetler


cleanvezne online fatura ödemme bayilikleri
Cleanvezne ,her türlü online hizmetin tek adresten yapılabildiği Türkiye geneli fatura ödeme noktaları oluşturmaktadır.Bu noktalarda; Fatura Tahsilatı Günü Geçmiş Faturaların Tahsilatı Kredi Kartı ödemeleri Bağkur Ödemesi Motorlu Taşıtlar Vergi Ödemeleri Trafik Cezası Ödemesi Kredi TL Yükleme Otobüs Bileti Satışı Uçak Bileti Satışı HGS Yükleme Kira ödemeleri Aidat ödemeleri gibi hizmetler verilmektedir. TÜRKİYE GENELİ SINIRLI SAYIDA FATURA ÖDEME BAYİLİKLERİ VERİLECEKTİR.
Cleanvezne , her türlü online hizmetin tek adresten yapılabildiği Türkiye geneli fatura ödeme noktaları oluşturmaktadır.Bu noktalarda;Fatura TahsilatıGünü Geçmiş Faturaların TahsilatıKredi Kartı ödemeleriBağkur ÖdemesiMotorlu Taşıtlar Vergi ÖdemeleriTrafik Cezası ÖdemesiKredi TL YüklemeOtobüs Bileti SatışıUçak Bileti SatışıHGS YüklemeKira ödemeleriAidat ödemeleri gibi hizmetler verilmektedir.TÜRKİYE GENELİ SINIRLI SAYIDA FATURA ÖDEME BAYİLİKLERİ VERİLECEKTİR.

#online #fatura #fatura ödeme #online fatura #bayilik


Benzer Firmalar