HÜSEYİN KAYACIK


23 Nisan Cad. No:48 Daires:2

Telefon1: 0532 527 1560

Telefon2: 0216 354 1121

Fax: 0216 354 1121

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

* Vergi ve ilgili diğer mevzuata ve Tek Düzen muhasebe standartlarına uygun şekilde muhasebe defterlerinin tutulması, raporlanması, ilgililere raporların sunulması.
* Bilanço, kar-zarar tablosu,bordro işlemleri, bildirge, beyannameler ve diğer belgelerin düzenlenip tahakkuk işlemlerinin yapılması.
* Şirketlerin muhasebe departmanlarının kurulması,personel eğitimlerinin verilmesi.


Ürün ve Hizmetler


MALİ VE FİNANS
* Vergi ve ilgili diğer mevzuata ve Tek Düzen muhasebe standartlarına uygun şekilde muhasebe defterlerinin tutulması, raporlanması, ilgililere raporların sunulması. * Bilanço, kar-zarar tablosu,bordro işlemleri, bildirge, beyannameler ve diğer belgelerin düzenlenip tahakkuk işlemlerinin yapılması. * Şirketlerin muhasebe departmanlarının kurulması,personel eğitimlerinin verilmesi.
* Vergi ve ilgili diğer mevzuata ve Tek Düzen muhasebe standartlarına uygun şekilde muhasebe defterlerinin tutulması, raporlanması, ilgililere raporların sunulması. * Bilanço, kar-zarar tablosu, bordro işlemleri, bildirge, beyannameler ve diğer belgelerin düzenlenip tahakkuk işlemlerinin yapılması. * Şirketlerin muhasebe departmanlarının kurulması, personel eğitimlerinin verilmesi.

#Muhasebe Eğitim #Mali Müşavir #Bordro Uygulamaları #Vergi Beyanname #Muhasebe Raporlama


Benzer Firmalar