Anasayfa » İmalat ve Pazarlama » İmalat » İSTANBUL İmalat ve Pazarlama » ahmet kıral mobilya zeytinburnu

ahmet kıral mobilya zeytinburnu


veli efendi mahallesi , hoca ahmet yesevi cad , zeytinburnu

Telefon1: 05468847990

Telefon2: 05433500383

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:62 (Yönetici:2 | Memur:4 | İşçi:56
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Irak,suriye,gürcistan

İmalatımız 1 Temmuz 1991 yılında 900 m2 kapalı alanda üretime Yatak üretimiyle başladı.Firmamız kısa sürede kendini geliştirerek 1992 Yılında baza ve başlık üretimine başlamıştır.1995 yılında 3000 m2 kapalı alanda koltuk,çekyat,tv ünitesi,masa,gardrop vb. mobilya üretimine başlamıştır.Tüketiciye en iyi kaliteyi en ucuza sunmak için 21 yıldır çalışmaktayız.
Kurulduğu günden beri bu alandaki yüksek teknolojiyi takip eden firmamızın hizmetleri, projeyle başlamakta, imalat, montaj ve satış sonrası servisiyle devam etmektedir.Bulunduğu bölgede büyük bir güç olma yönünde emin adımlarla sektördeki kalitesini ve güvencesini tüm piyasaya onaylattırmıştır.Büyük bir marka olma yolunda emin adımlarla yoluna devam etmiştir. Mobilya dünyasında ilk kurulduğu andan beri istediği güçlü ve güvenilir bir marka olma idealine bir adım daha yaklaşmak için kurumsal yapısını güçlendirmiştir. Kaliteden ödün vermeyen firmamız 21 yıldır müşterilerine en iyi ürünleri sunmaktadır ve sunmaya devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler

Komple ev mobilyası üretimini 3000 m2 kapalı , 1700 m2 açık olmak üzere fabrikamızda üretiyoruz ve zeytinburnunda ki fabrika satış mağazasında satışa sunuyoruz.İlaveten 116 mağazanın mobilya ihtiyacını biz karşılıyoruz.

#ahmet kıral mobilya , ahmet kıral zeytinburnu #kıral yatakları , kral yatakları #kral baza , kıral baza #kıral yatak , kral yatak #mobilya , ucuz mobilya , taksitle mobilya , zeytin


Benzer Firmalar