Koyu Bilgi İşlem


http://www.koyu.com.tr

Telefon1: 02125015631

Telefon2:

Fax: 02122807272

Web: www.koyu.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Köy Dernek Web Siteleri

Artık Her Köyün, İçerikleri Üyeleri Tarafından Oluşturulan Sosyal Bir Web Sitesi Var.
Hemen www.koyu.com.tr adresinden il ve ilçe seçimi yaparak köy sitenizi ziyaret edebilirsiniz. Köy siteniz sizlerin yazılarınızı resimlerinizi videolarınızı kolayca yükleyip yönetebileceğiniz şekilde hazırlandı. Sitenizde hemşerileriniz ile iletişim kurabilir onlar ile sınırsız paylaşımda bulunabilirsiniz. Bunları yapabilmeniz için sadece üye olmanız yeterlidir.
Profesyonel, Sosyal Köy Dernek Muhtarlık Web Sitesi
Köy derneği, köy muhtarlığı veya köyü için bir web sitesi hazırlamak isteyen biri iseniz, bize başvurarak köy sitenizin yönetimini alabilirsiniz. Bu şekilde sahip olacağınız kolay ve profesyonel kontrol paneli ile sitenizde ileri düzey düzenlemeler yapabilir sitenizi tamamen sizin kontrolünüzde hemşerilerinizin kullanımına sunabilirsiniz.
Eminiz ki daha önce bu özelliklere sahip bir köy dernek muhtarlık web sitesi görmediniz. Sadece üye olarak köy sitenizi oluşturmaya yazılarınızı resimlerinizi videolarınızı hemşerileriniz ile paylaşmaya başlayabilirsiniz. Şuan 180.000’i aşkın üye köylerine ait web sitelerini köylüleri ila birlikte kullanıyorlar. Köy sitenizi bu şekilde kullanmanız bir ücrete tabi değildir ve herhangi bir kısıtlama kota veya bir zaman sınırı yoktur.
Şimdi hemen köy sitenizi ziyaret ederek hemşerileriniz ile bir paylaşımda bulunabilirsiniz. www.koyu.com.tr adresinden il, ilçe seçimi yaparak köy sitenize erişebilirsiniz.

Mail: destek@koyu.com.tr
İnternet sitesi: www.koyu.com.tr
Facebook http://apps.facebook.com/koy_uygulamasi/
TELEFON : 0212 501 56 31


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar