Bilişim Tur Internet Hizmetleri


Inonnu Mah. 812 Sokak No:22

Telefon1: 05554615012

Telefon2:

Fax: 05554615012

Web: www.bilisimtur.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ekibimiz firmanızın kurumsal kimliğini en iyi sunacak şekilde Hem büyük ölçekli kurumsal firmalara hem de henüz yeni kurulmuş firmalara ihtiyacına uygun kaliteli çözümler sunarak, kurumsal kimliğinizi en iyi şekilde temsil ediyor ve internetten faydalanmanızı sağlıyoruz. Ekibimiz müşterilerinizin ulaşmak istediği bilgilerin analizini yaparak, bu bilgilere müşterilerinizin en kısa sürede ulaşmasını sağlar. Siteniz her ziyaret edilişinde tanınırlığınız artar ve büyümenize pozitif bir ivme sağlar.


Ürün ve Hizmetler


Web tasarım
Web sitenizin tasarımı firmanıza özel olarak tasarlanmalı, kullanıcıyı gereksiz içerikten arındırmalı ve kolay yönetilebilir olmalıdır. Google arama motoru ve diğer arama motorlarına optimize olarak tasarlanmalı ve aramalarda üst sıralarda çıkmalıdır. Hem bilgisayarlarınızdaki tarayıcılara hem de mobil tarayıcılara uyumlu olarak çalışabilmelidir.
Web tasarım, yazılım, hosting, e-ticaret, arama motoru optimizasyonu, google adwords, kurumsal logo tasarımı, sosyal meyda danışmanlığı hizmetlerini vermektedir.

#web tasarım #yazılım #izmir web tasarım #izmir yazılım #e-ticaret


Benzer Firmalar