Anasayfa » Döşeme » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Döşeme » koçaklar koltuk döşeme

koçaklar koltuk döşeme


Fevzi Paşa Cad. Hasan Paşa Sok. No:7 K.Bakkalköy / Ataşehir - İSTANBUL

Telefon1: 0216 576 0042

Telefon2: 0537 248 29 45

Fax: 0216 576 0042

Web: kkoltukdoseme.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Ev ve Ofislerde Kullanılan Mobilyalar Otellerde Kullanılan Mobilyalar Restaurant Mobilyaları Şirket ve İşyerlerinde Kullanılan Mobilyalar Alışveriş Merkezlerindeki Oturma Grupları Resmi Kurumların Mobilyaları Hastane ve Sağlık Kuruluşlarındaki Oturma Grupları

Oturma grupları,Avangart salon takımları,Kılasik takımlarımız,Özel ölçü koltuklarımız, Köşe takımları her modelde ebatta imalat ,Jozafin ve uzanma koltuklar, Sandalye modelleri,Sedir koltuklar, İskeletlerimiz kayın ağaç olup 10 yıl garantilidir, Süngerimiz HR 5 yıl garantilidir, Kumaşlarımız seçkin firmalardan 2 yıl garantilidir

Koçaklar koltuk döşeme kısa bir aran sonra tekrar yayına girmiştir. Koltuk döşeme, yüz değişimi, yeni imalat, tamir ve bakım işlemleri tarafımızca yapılmaya devam edilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

koltuklar, avangart koltuklar, yataklı kanepeler, girdirme koltuk örtüleri, jozefin uzanma koltuğu, markiz, puf, sandalye, çestır koltuklar, kafe sedir koltukları, tv ve baba koltukları, minder, fasulye koltuk modelleri tasarımı ve uygulaması yapılmaktadır. İskeletimiz fırınlanmış kayın ağacıdan 10 yıl garantiyle süngerimiz 35 hr standartlarında olmakta ve 5 yıl garantilidir. Kumaşlarımız her renk ve çeşitte olup kadife, şönil, keten kanvas, goblen, saten, sunu ve gerçek deri olmakta ve 2 yıl garantilidir.
Eskimeye yüz tutmuş iskelet bölümleri sağlam olan veya iskeletine tamir gerektiren yerlerin tamiratı yapılıp uygun ve kaliteli süngerler uygulanark yüz değişimi gerçekleştirilmektedir. Tüm bu işlemler modern koltuklar, berjer, klasik berjer, köşe koltuklar, avangart koltuklar, yataklı kanepeler, girdirme koltuk örtüleri, jozefin uzanma koltuğu, markiz, puf, sandalye, çestır koltuklar, kafe sedir koltukları, tv ve baba koltukları, minder, fasulye koltuk modellerine de uygulanmaktadır.
Otel cafe restorant hastane gibi halka açık öneli mekanlara ait tüm mobilyalarının tamiri, bakımı yüz değişimi yapılmaktadır.
Mobilyalarınızın uygun görüldüğü takdirde cila, altın varak, gümüş varak, lake, eskitme, parlak mat gibi işlemlerinide yapmaktayız.

#döşeme #koltuk #tamirat #yenileme #yüz


Benzer Firmalar