Anasayfa » Prefabrik Yapı Elemanları » İnşaat sanayi » İSTANBUL Prefabrik Yapı Elemanları » SFS International Hafif Çelik Konst. ve Prefabrik Yapı Üretim Teknolojileri Dış. Tic. Ltd. Şti.

SFS International Hafif Çelik Konst. ve Prefabrik Yapı Üretim Teknolojileri Dış. Tic. Ltd. Şti.


Sarah Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:4 Akkom Ofis Park 2. Blok Kat:10 Ümraniye

Telefon1: 02162503242

Telefon2:

Fax: 02162503242

Web: www.sfsint.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SFS International, yaklaşık 15 yıldır hafif çelik ve prefabrik sektörüne üretim teknolojileri geliştiren, dünya çapında onlarca müşterisi olan uluslararası bir firmadır.

Türkiye’de yaklaşık 10 yıldır faaliyet göstermekte ve Türkiye’nin en önemli hafif çelik ve prefabrik üretici firmaları SFS International üretim sistemleri ile her yıl binlerce tonluk projenin tasarım ve üretimini gerçekleştirmektedir.

Şimdiye kadar Türkiye ve çevre ülkelere Avustralya Merkezinden hizmet veren SFS International, 2013 yılı şubat ayından itibaren Türkiye’de kurulan yeni şirketi ve ofisi ile hizmet vermektedir. SFS International müşterilerine artık yerli üretim roll forming hatları avantajı yanında, yerinde proje ve yazılım desteği imkânı da sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

ProCAD: Detay çizimleri , statik analiz raporu, malzeme listeleri, çelik karkas sistemleri için kusursuz ve hatasız üretim sağlayan, karkas türü yapıların üretimini yapan her türlü makina ile uyumlu çalışan CNC dosyaları oluşturur.ProCAM: Hatasız ve kusursuz bir çelik karkas sistemi için çok önemli bir ara yazılımdır. ProCAD ile yapılan tasarımlar sonucu ortaya çıkan verileri, üretim yazılımı olan Frameware’e çevirmektedir. CAD verilerini, optimum, üretime hazır veri dosyalarına dönüştürmektedir. ProCAM, üretim gruplarını ve karmaşık delme operasyonlarını ayırmasının yanında, dinamik yazıcı ile üretilen her bir parçanın üzerine profil kodunu yazmak için gerekli veri dosyalarını oluşturur. Frameware: SFS International’ın sunduğu hatasız ve kusursuz çelik karkas sistemi için son adımdır. Frameware, PC esaslı, ProCAD tarafından tasarımı yapılmış, ProCAM tarafından oluşturulmuş üretim dosyalarını kabul eden yazılımdır. Frameware’ın kullanımı kolay, dokunmatik arayüzü sayesinde, operatörler ilgili üretim operasyonunu kolayca ve rahatlıkla, zaman ve malzeme kaybını minimuma indirerek gerçekleştirebilirler.Roll-Forming Hattı: SFS-International yazılımları ile çalışan, yazılımlardan gelen verilere göre profillerin üretimini el değmeden gerçekleştiren hatlardır. Kullanıcıların taleplerine göre farklı roll-forming hatları mevcuttur. SFS-International sistemi içerisindeki roll-forming makineleri, Türkiye’deki partneri, sektörde Türkiye’nin en önemli firmalarından olan, dünya devlerine roll-forming hatları üreten ve Almanya dâhil Avrupa’nın birçok ülkesine ihracat yapan Hidrotam tarafından üretilmektedir.

#Hafif Çelik #Roll Forming #Hafif Çelik Üretim Sistemleri #Prefabrik #Makina


Benzer Firmalar