Bilgisayar Teknik Servisi - ZEREN Bilgisayar


Mecidiyeköy Yaşar bey Sokak No:7/A

Telefon1: 0534 912 8 444

Telefon2: 0212 210 82 95

Fax: 0212 210 82 95

Web: www.seogarantiert.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 18 yıldır Bilgisayar Network teknolojileri,Server sistemleri ve Tüketim ürünlerinde doğrudan üretici firmalarla birlikte çözüm üreterek çalışma prensibini ilke edinmiştir.

HP,IBM ,FUJİTSU SIEMENS ,DELL,ASUS,TOSHIBA,CANON ,OKI,EPSON ,LEXMARK gibi donanım üreticileri ile birlikte Donanım çözümlerinin yanında MICROSOFT,AUTOCAD,ZWCAD ,NETCAD,ADOBE ,LINK ,TREND MICRO,ESET,KASPERSKY, gibi yazılım üreticileri ile birlikte de yazılım çözümleri sunmaktadır.

Firmamız deneyimli teknisyenleri ,eğitimli kadrosu ve güçlü teknik alt yapısıyla, müşterilerine sorunsuz ve anında destek vererek, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı kendisine vazife edinmiştir.

Web bölümümüzde Hosting ,Domain ve E-ticaret ,web sitesi tasarımı ve programlama ile birlikte kurumsal ve kobi müşterilerimize e-mail hizmetleri sunmaktayız.

Teknik Servis bölümümüzde Her türlü Notebook ,Lcd monitör tamiri ,Lazer ve Nokta Vuruşlu Yazıcı Tamiri,Data kurtarma ,Yedekleme hizmetleri,Yapısal kablolama ve Kamera güvenlik hizmetleri gibi teknik hizmetlerini firmamızdan hızlı bir şekilde alabilirsiniz.
Biliyoruz ki hayatta en zor kazanılan ve en kolay kaybedilen şeylerden biri güvendir.Çünkü biliyoruz ki “Başarılar, destek alınan noktanın sağlamlığına bağlıdır.”
Profesyonel Destek için hemen Arayın.


Ürün ve Hizmetler


HP BİLGİSAYAR SERVİSİ
HP BİLGİSAYARA SERVİSİ HP KURULUM,HP SERVİSİ,HP TAMİR,
HP, IBM , FUJİTSU SIEMENS , DELL, ASUS, TOSHIBA, CANON , OKI, EPSON , LEXMARK gibi donanım üreticileri ile birlikte Donanım çözümlerinin yanında MICROSOFT, AUTOCAD, ZWCAD , NETCAD, ADOBE , LINK , TREND MICRO, ESET, KASPERSKY, gibi yazılım üreticileri ile birlikte de yazılım çözümleri sunmaktadır.

#bilgisayar teknik servisi #mecidiyeköy bilgisayar servisi #mecidiyeköy bilgisayar firması #mecidiyeköy bilgisayar servis #şişli bilgisayar teknik servisi


Benzer Firmalar