Ruya Web Ajans


Gülük Mah. Karakuş Sok. Eras İş Merkezi Kat : 8 No : 805

Telefon1: 0 352 222 72 27

Telefon2:

Fax: 0 352 222 72 27

Web: www.ruyawebajans.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ruya Web Ajans, Kayseri`de web tasarım sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda ve bu ihtiyaçları günümüzün teknolojilerini kullanarak karşılama hedefiyle kurulmuştur. Kayseri web tasarım alanında güzel başarılar elde eden Ruya Web Ajans, iç anadolu ve çevre illerin web tasarım ve web hosting piyasasını hedefleri arasına koyarak önce bölgede, sonra ülke genelinde başarı yakalamaya çalışmaktadır. Kurumsal, özgün ve dinamik web siteleri, web hosting alanlarında, profesyonellik ve kaliteyi kitlelere tattırma peşindedir.

Ruya Web Ajans, bunlar haricinde Kayseri`de birçok reklam alanında faaliyet veren bir reklam ajansıdır. Faaliyet verdiği alanlar; açık hava reklamcılığı, gazete-dergi-tv-radyo reklamcılığı, baskı ve matbaa çözümleri, baskılı işler, kurumsal kimlik, interaktif çözümler gibi reklam alanlardır.


Ürün ve Hizmetler


web hosting
- Sınırsız trafik, - Düzenli ve otomatik yedekleme sistemi - Plesk kontrol paneli - Windows veya linux - Korumalı - kısacası herşey sınırsız bu hostingde. ve üstelik yıllık sadece 100 TL.
web tasarım, web hosting, kayseri web tasarım, kayseri web hosting, kayseri hazır web sitesi, kayseri hazır site, paket web sitesi, kolay web sitesi, yönetim panelli web sitesi, kanuna uygun web sitesi

#web tasarım #web hosting #3d modelleme #baskılı işler #sanal tur


Benzer Firmalar